myspys!

I alla dessa gnälliga dagar blir man överlycklig när sköna, mysiga, trevliga dagar kommer!

Igår åkte jag och Millie till förskolan på vår lediga dag en snabbis för att vara med på gruppbilden till skolkatalogen. vi cyklade hem lyckliga, gosade lite, åt lunch och sov vila.
När hon vaknade var hon glad som en solstråle. Kusinerna kom hit och lekte med Linda. Sen när papporna kom hem hit så köpte vi hem kinamat och hade en mysig lekkväll här hemma :) kusinerna hade köpt med sig chips som de ville bjuda på. Så barnen roffade åt sig nävar och sprang in till Millies rum, la chipsen i hennes små kastruller och satt vid hennes bord och åt de, haha gullungar!
underbart att se Millie som vanligt, glad och lycklig.

Idag jobbade jag. Vi hade den årliga höstmarknaden på Ringblomman men loppis, lotterier, cafeteria och jag som jobbade med ansiktstmålning :)
Millie kom förbi med pappa och farmor men hon bara grinade för hon trodde väl hon skulle bli lämnad. Så efter några små loppisfynd åkte dem hem. Sen kom min mamma och pappa, Roberto och barnen förbi också och fikade.
Jag jobbade vidare till halv två och åkte sen hem. Millie vaknade strax efter, glad igen. Millie, mamma och pappa gick till kusinernas lekpark och lekte med de och morbrorRoberto och morbrorJorge. Vi lekte, snackade och åt glass i den jättevarma höstsolen!

Stortjejen på storgungan :)
Sen gick vi hem till kusinerna och lekte. Dit köpte vi hem pizza till middag sen :) efter fick Millie en klubba som hon satt med i soffan lycklig och åt.
Igen hade vi en underbar dag med glada Millie tillsammans med sina kusiner som hon älskar så mycket.

Vi kom hem lagom till sovdags, och för första gången så satt Millie i mitt knä och läste bok. Två gånger fick jag läsa "Max blöja" och hon satt still och lyssnade och härmade mamma som sa fy till Max för han kissade på golvet.
Min söta unge som blir så stor!



Kommentarer
Farmor

Åh så fina dom är de små kusinerna!!! Riktiga gullungar alla tre.

2013-09-08 @ 14:13:42


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0