växlande väder

Såhär har vädret växlat senaste veckan... i onsdags och torsdags var det vinterland igen och sista bilden är igår, fort går det!

Idag skiner solen, så härligt!
Jag har verkligen haft svårt att hinna blogga senaste tiden. Varje gång jag har en stund över så måste jag sätta mig och läsa till skolan. Känns lite jobbigt att tänka att jag under tre års tid alltid kommer ha något att läsa eller skriva, aldrig njuta av en lugnt stund. Nån gång kanske... Jag fick tillbaka min första hemtenta nu, fick VG! Jättestolt blev jag! Hade aldrig trott det! Nu ska jag börja skriva på min nästa hemtenta som ska in nästa vecka, puh fort går det. Men det börjar kännas roligare i skolan nu, nästa delkurs handlar om estetiska läroprocesser och det låter superroligt!

Millie är rolig, tokig och envis som vanligt! Hon pratar mycket, gör roliga saker och skriker när hon inte får som hon vill. Trotsunge :)
I onsdags tog jag in henne till min avdelning en liten stund. Det var jättekul, de stora barnen hade disco och Millie hoppade in och dansade med dem och gjorde som de gjorde.
Det är inte långt kvar tills Millies två småkusiner kommer, om två, tre veckor kanske båda är här! Så kul! Tänk vad Millie kommer bli stor då. Helt overkligt att Millie har varit nyfödd, haha, nu känns det som om hon alltid varit såhär stor :)

som ni ser är Elmo med överallt, hon kan verkligen inte släppa honom, inte här hemma heller. Det är gulligt ändå att hon tycker om den så mycket, när hon ska till förskolan lägger hon honom i sängen och säger sov gott, då går det bra att lämna honom hemma :)

Igår var jag, mina brorsor Jorge, Roberto och systerson Daniel ute tillsammans. Vi firade lite att Daniel blivit 18, Roberto har tagit körkort och jag fick slänga in mitt VG i firandet ;) Vi åt god mat drack gott öl och spelade biljard och andra spel, mycket trevligt!

Busunge

Här om dagen ropade Millie på mig ifrån köket. Jag gick in och såg inte henne vid bordet där hon brukar sitta eller ståendes på golvet och göra något, sen hör jag att hon säger "rita" lite tyst. Då ser jag att hon står med en svart märkpenna och ritar så fint på kylskåpet. Hahahha jävla sötnos! Jag sa lugnt att det var ajja bajja, man ritar på papper inte någon annanstans. Hon accepterade det och ibland går hon fram dit och pekar och säger neej Millie. Haha hoppas hon kommer ihåg att inte göra så igen :)


Idag höll min grupp i seminariet som vi har planerat, det gick jättebra och nu kan jag fortsätta läsa texter lugnt utan att stressa upp mig över annat, änn, för snart är det dags att börja skriva på nästa hemtenta! 😐

Imorgon har jag blivit bjuden att få följa med på lärarförbundets årsmöte med middag. Jag har ju gått med i lärarförbundet som man får när man är student så de tyckte att eftersom jag studerar till förskollärare men även jobbar redan så skulle jag få komma. Jättekul!

Härliga ungen, mp3 nerstoppad i blöjan, sjunger, dansar och spelar munspel ♡
Förra helgen hade vi en överasknings babyshower för Elin, supermysigt! Ville visa den fina blöjtårtan jag gjorde :)

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0