Vad heter

Så här svarar Millie:
Vad heter du? Millie!
Vad heter pappa? Ninus
Vad heter mamma? Mossa (morsan)
Ja hennes pappa har lärt henne det så nu får jag lära henne att mamma heter Michelle :)

Haha mina två älskade tokar ♡

sommar!

Hej alla glada! Tänk att det nu har blivit sommar! Det är så underbart, hur man ser att människor blir så lyckliga av sommar och sol.
Vi har haft det så skönt, vi har fixat balkongen så att vi kan utnyttja det som ett extra rum nu, supermysigt. Vi har träffat familjen massor, alla kusiner. Millir har nog fortfarande svårt att fatta att hon har två små bebiskusiner. Kallar båda för Emilio. I frwdags när i var hos Fernando, Isabelle och Emilio låg han i sin babysittet, Jorge kom också dit med lille Erik som sov i sin bilstol, han ställde ner Erik bredvid Emilio och Millie sa: Åh titta, många! Hahhaha hon blir nog lite förvirrad när de är två :)

Jag hade min sista skoldag i torsdags, nu har jag bara en hemtenta kvar att skriva och bli godkänd sen är jag klar med första terminen!

språkexplosion

Jag har nog glömt att berätta att Millie de senaste månaderna har börjat prata jättemycket! Hon verkligen exploderar, känns som om det varje dag kommer nya ord och hon pratar till och med korta meningar! Sååå roligt!
"Pappa obba ela natte" (Pappa jobbar hela natten)
"Bavo Millie du sunge fin" (Bravo Millie du sjunger fint)
"Millie kan mycke"
"Åh titta mamma"
Bara små exempel av vad hon säger/har sagt. Men hennes ordförråd har verkligen vuxit mycket snabbare än vad jag hinner med! Hon bubblar fortfarande helt obegripligt men oftast blandat med riktiga ord så vi förstår :)

Vi har även börjat trosträna lite på skoj om helgar och kvällar här hemma. Det har ändå gått ganska bra! :) första veckan kom det kiss och bajs hela tiden men ibland i pottan. Andra veckan började det komma mera i pottan, vi påminde och hon gick och kissade. Nu tredje veckan påminner vi och ibland går hon på eget initiativ och då helst på toan! Hon bajsar även ibland! Så nu längtar jag till semestern då vi kan hårdträna! Roligt!

förlåt

Jag har varit så tråkig och nästan slutat bloggat, men alltså jag hinner nästan inte!! Jag har så otroligt mycket just nu, har samlat på mycket på jobbet, måste skriva sommarschema, en tung kurs i skolan med myyycket att göra så förutom det går min tid till att vara med min familj.
Men i snabba drag så mår vi bra och har mått bra, vi längtar bara massor efter vår och sommar och semester!!!
Ni får lite bilder att njuta av istället :)

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0