Bättre

Idag har vi inte tagit tempern, men om hon har haft feber har det bara varit lite. Det jobbigaste nu är allt snor och slem i halsen. Hon har svårt att andas ibland och då blir allt jobbigt och svårt att sova. Så jag och linus tränar mycket armmuskler här hemma genom att bära runt på vår lilla gnälliga tjockis.
Farmor var här en stund med Millie ikväll så jag och Linus gick ut till sibylla och åt lite god skräpmat och fick vila öron och armar en stund, det uppskattades verkligen farmor!

Feber

vårat lilla hjärta har fått feber. Redan igår var hon väldigt grinig, hade svårt att komma till ro och sova och bara väldigt gnällig. Inatt vaknade hon måånga gånger, grät och skrek och hade svårt att andas eftersom hon blivit så snuvig och så har det fortsatt hela morgonen. Vi tog tempern som visade 38,4. Stackars lilla sötnos. Och jag blir så ledsen eftersom det är just under våran familjevecka, vi som skulle åka till skansen idag :(
Jag tror det rör sig om "tre dagars feber" hoppas det går över fort...

Vaxholm

Idag har vi spenderat dagen som turister i vaxholm. Mycket mysigt! Vi gick runt i hamnen, tog en fika, spelade minigolf och åkte hem. Den enda nackdelen var att vi fick köra runt lääänge och leta parkering för det var så fullt med folk!

Jag har väntat så länge på just den här dan

Jag och Millie har väntat och nu äntligen har pappa semester! Nio dagar ska vi kramas hela dagarna långa och bara umgås! Idag gick jag och Millie hem till Helena, hon hade varit så snäll och köpt en fin pyjamas till Millie på Ullared :) Efter det träffade vi kusinerna i centrum, åt en glass och hängde lite. Sen när pappa kom hem åkte vi och handlade på Willys och Öob. Medans Millie sov här hemma sen lagade jag och Linus middag och skålade med saft att han hade semester! Sen tog vi våran vanliga kvällspromenad förbi änderna och vi åt varsin glass, glass nummer 2 för mig idag! Men det är ju inte sommar så ofta så man får väl passa på :) sen gick vi förbi lekparken och provade gungan för första gången!

Läkare, igen

Ja, idag har jag varit hos doktorn för fjärde gången med mina tår!!! och som vanligt hände ingenting! Hade blivit nåt missförstånd med bokningen så jag fick ju en tid på en kvart och läkaren var inte förberedd så då kan man inte göra något så jag ska få komma tillbaka nästa onsdag för operation, och utan att betala! Haha fan vad skönt det ska bli att få det här överstökat! Vi hängde med mormor i centrum och fikade så medan jag var hos doktorn fick Millie vara med mormor. Och nu på kvällen var farmor här och lekte lite och så tog vi en promenad ner till änderna som vanligt :)

sommar!

Idag har vi haft en jättemysig dag med tio Jorge! Jag Milie och moster Cami åkte till en liten mysig strand vid sollentuna/danderyd tillsammans med morbror Jorge. Vi tog med oss lunch och satt och hade det skönt i det fina vädret. Vattnet var kallt så jag och Millie badade inte, men de andra gjorde det!

Grodposition!

Fy vad jag har blivit dålig på att blogga, ska försöka bättra mig! Idag har vi haft en supermysig dag tillsamans med Camilla och Hailey, vi har gått i cantrum, fikat och när båda barnen somnat satt vi ute länge och bara pratade skit! Underbart! 
 
Nu ska ni få se på nya grodställningen som Millie har kört med de senaste två dagarna! 
Idag har hon stått på alla fyra och gungat fram och tillbaka, så tar hon sats med benen och dyker ner i golvet! Haha hon är så söt, snart kanske hon bara kommer iväg och börjar krypa ;)

Från helgen

I fredags spenderade vi dagen tillsammans med mormor, på eftermiddagen var vi ute och promenerade med pappa och var glada att det var helg! 
 
I lördags hjälpte Linus moster Vali att flytta och efter det åkte vi iväg och handlade lite och hade lördagsmys :)
 
Idag har vi haft en heldag ute i solen! Vi åkte till kvarnbadet med mormor och morfar, farbröderna och kusinerna! Vi åt picnic gott och hade mysigt fast det blåste ganska kallt, så det blev inge bad tyvär. Efter det åkte vi vidare till farmor och farfar och farbror Charlie och grillade! Idag har jag verkligen svullat, jag är fortfarande alldeles mätt! Här kommer lite bilder från helgens utflykter
 

Äntligen sol idag

Imorse precis efter våran morgontupplur kom Jaqueline och Lovine hem till oss och lekte lite sen gick vi alla en sväng till centrum och tittade lite och så köpte vi med oss min älsklingsmat hem, kycklingcurrybaguett från foody goody, mmmm! 
 
Nu har vi varit uppe hos farmor och farfar och farbror Charlie en sväng och lekt, utforskat gräset har Millie gjort också!

Bildbomb!

vildunge!

I lördags hade vi en mysig dag. Vi gorde en utflykt till sigtuna och spatserade runt där, sen på eftermiddagen var vi bjudna hem till farmor och farfar på pizza och fotboll.
Igår var vi hos mormor och morfar och lunchade som vanligt :)
 
Nu har vi precis kommit in från en lång och skön promenad med Helena och hundarna. Millie var inte så glad när hon fick ligga i vagnen så länge,men såfort hon fick komma upp och se sig omkring och på hundarna blev hon glad :) 
 
På eftermidddagen var Millie på promenad med sin farmor, då ville hon inte heller ligga i vagnen så länge så farmor fick också bära lite. 
 
Nu har vi försökt att få Millie att sova i en timme! Hon blir helt vild! När vi lägger ner henne är hon supertrött och sover nästan men då plötsligt ska hon börja rulla över på mage och då piggnar hon till och så blir hon arg och så får vi hålla på... I natt fick jag hålla på med samma sak i över en timma, jag blir ju galen! Och hon lika så när hon ligger där och simmar runt i sängen.
 
 

sitter!

Skruttan sitter själv och tittar på tv!

Fredag!

Pappa kom hem tidigt idag, mysigt! Så vi stack iväg till IKEA. Blev lite haklappar, plastburkar, en ny tvättkorg eftersom våran gått sönder och lite säkerhetsgrejer för att vara berädda sen när Millie börjar krypa runt och öppnar lådor ;) fast det känns jäääättelångt kvar men plötsligt kommer vi vara där! 
 
Millie hittade en rislampa som hänger ute på balkongen, hon skrattade så gulligt när hon slog iväg den med handen! 
 
Vi har haft en supertrött och grinig Millie ikväll men nu sover hon så nu ska vi bara mysa och vila och titta på film! 

Hängig

Idag har lillgumman varit lite låg, hon har varit trött och gnällig och hängig efter sprutorna igår misstänker jag. Tydligrn kan man få ont i benen så kanske det som har varit besvärligt. Vad jobbigt det är när de inte kan säga vad som är så jobbigt, då hade det varit lättare att hjälpa de små liven :) 
 
Idag har kusinerna varit här och lekt och sen gick vi alla en sväng till centrum. På eftermiddagen när pappa kom hem tog vi en liten promenad och hälsade på farmor också. 
 
sötnos!

5månaders-sprutan

Idag gick vi till bvc för att ta Millies 5månadersspruta. Stackars lilla guman som grät men det gick bra ändå. Efter det sprang vi på farmor så hon bjöd oss oss på fika :) När vi kom hem sen så bakade Linus ett supergott focacciabröd som vi njöt av ute på balkongen!
Nu på kvällen har Millie varit väldigt ledsen så hon har nog haft lite ont, jag vet inte om hon haft feber men hon fick alvedon för det är lite smärtstillande.
Millie har nu blivit 65 cm lång och väger 7405 gram!
 
Juste, vi var ute en sväng på eftermiddagen också och tittade på änderna :)
 
Hon hann vara lite glad också när hon fick sitta i selen med pappa
 

Äppelpuré

 
Idag har jag och Millie varit hemma bara. På eftermiddagen åkte jag  och Linus och storhandlade, då fick Millie vara hos farmor och farfar. De åt banan , kissade ner en filt och lekte med nya leksaker som farmor köpt!
 
Jag är så glad för jag har precis gjort min första hemmagjorde puré till Millie! En äppelpuré! Nästa gång får jag prova något mer avancerat :) 
 
 

7/7-2011

Fick vi se en 0,7 millimeters litet riskorn med ett hjärta slå! Helt fantastiskt!!

Helgen

Eftersom det skulle vara fult väder i helgen bestämde vi oss för att spatsera runt i täby centrum i lördags, det blev inte så fult väder utan en äcklig värme men vi hade ändå en trevlig dag i täby centrum.Igår var jag och Millie hos mormor och morfar på söndagslunch med hela familjen :) 
 
Nu går Millie igenom en såndär sova dåligt fas igen... På grund av att hon nu vänder sig om i sömnen så vaknar hon oftast arg och kan inte vända tillbaka sig själv. Då hjälper man henne att lägga henne på rygg igen men snabbt vänder hon sig tillbaka på mage och blir arg, usch vad vi får hålla på ibland! sen är hon inte så förtjust i att sova under dagarna men lägger jag henne i vagnen och gungar den så somnsr hon på en gång! 
så det blir mycket sova i vagn!
 
Sen tycker jag att hon oftast är så himla grinig med mig, det känns som om hon inte är det med andra folk utan bara med mig. Jag försöker göra allt för att hon ska vara glad, mat, lek, blöja, sjunger, bär osv osv men det är bara skrik och gråt, men om det kommer någon annan och säger hej så får den världens leende tillbaka. Det är skit tråkigt när hon ska vara så med mig och jag då måste vara själv med henne så många timmar hela dagarna, det blir mycket tråkigt gnäll då och jag blir ju tyvärr också rätt tjurig av det. usch jag hatar när jag blir "arg" på henne..

Läskigt!

Haha när vi ska gå och lägga oss nu tre timmar efter att Millie har somnat så har hon någon gång under kvällen vänt sig om själv i sömnen! 
 
Lite läskigt, de säger ju att spädbarn inte ska sova på mage... Är Millie ens ett spädbarn? Hur länge är de spädbarn?? Och bebisar har ju legat och sovit på mage i evigheter förr så det kan ju inte vara så farligt... haha jag får sova med öronen på vakt :)

dåligt bloggande

Förlåt att jag inte bloggat på länge, jag har varit påväg varje kväll men när jag ska lägga in bilder så funkar det inte och så blir jag arg och stänger av. Så det har varit dåligt bloggande på grund av en dålig bloggsida!
 
Vi har inte gjort så mycket under dagarna, umgåtts med farmor igår, med Camilla och Hailey idag och köppt hem en ny/begagnad spis idag :)
 
Nu ska vi se om det funkar att lägga upp bilder... 
 
En tokig Millie som ska sitta upp. Såhär gör hon hela tiden när hon ligger ner och leker, men ni förstår hur roligt det ser ut, ännu mer när hon halvsover i sängen och samtidigt gör så!

Familjedag

Idag fick Linus ledigt för att åka och hämta farmor på landet och då fick vi följa med! 
 
 
När vi kom hem sen så bjöd farmor på en god fika på kondis :)
och såhär på Millies fem månadersdag fick hon smaka på majskrokar för första gången. 
 
 

stor tjej!

 
De senaste dagarne känns det som om det har börjat hända så mycket, det är så roligt! Hon kan vända sig både till rygg och mage. Hon har börjat leka med sina fötter så gulligt och ska stoppa in de i munnen och hon bara har blivit så mycket större känns det som!
 
Idag åt hon en halv barnmatsburk och skulle ha massor med mjölk efter ändå, känns som om det inte finns stop, hon bara äter och äter!
 
 

en vanlig söndag

Imorse tog Millie och pappa sin promenad så mamma fick sova två timmar extra :)  Två dagar med antibiotika och mina tår mår redan mycket bättre så vi promenerade även hem till mormor och morfar idag där det var grillsöndsgslunch! Såhär glad blir Millie varje gång morfar pratar med henne! 
 
 

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0