Millies första majbrasa

2012-04-30_20_05 (MMS)

Millies första majbrasa

underbara väder

Imorse var Josse förbi här en sväng och sa hej för hon hade råkat åkt för tidigt till jobbet. När hon hade gått så ringde Helena till mig och berättade att hon och Helena satt och drack kaffe och saknade mig om jag hade vägarna förbi, så jag la ner Millie i vagnen och gick hem till henne. Såhär mysigt hade vi det ute i solen.
Sen gick jag ner till cenrum och mötte Cami. Vi tittade runt lite och lunchade utomhus! Det är så underbart att vara ute i detta väder. Skönt att inte behöva sätta på Millie en massa kläder. Hon verkade njuta ganska bra hon också!

Söndag

För fjärde natten i rad har Millie somnat i sin spjällis och sovit några timmar. Jag är överlycklig!
Imorse gick vi upp tidigt och gick till kondis för att njuta av en god frukost tillsammans med farmor. Efter det gick vi hem, vi tittade på film och jag tog en liten powernap med millie i famnen som också sov. Efter det gick vi upp till farmor och farfar och åt lunch. Sen gick jag hem och Millie följde med pappa till Ica. Första gången jag var ifrån henne så länge (ca 40 minuter) men jag var inte alls orolig. Jag känner att jag inte är lika mesig längre. Lite mesig och orolig är jag ju alltid men inte lika mycket! Det går åt rätt håll i alla fall :)

Söndagsmys!

2012-04-29_07_24 (MMS)

Söndagsmys!

3D-tv?

2012-04-28_18_07 (MMS)

3D-tv?

Kalas

Nu ska vi på kalas! Titta vilken fin napp jag fick av farmor!

Feliz cumpleaños papito lindo!

Idag fyller världens bästa morfar år! Grattis!

Solen lyser

Vill ni veta något häftigt!? Igår lyckades jag lägga Millie i sin spjälsäng igen kl tio och hon sov till ett! Underbart att det funkar. Nu måste hon bara börja sova flera timmar, hoppas hon gör det snart!
Idag har min kusin Miranda varit här och hälsat på oss. Vi åt en god lunch och sen invigdes balkongen för i år.
Sen gick mamma, pappa och barn till centrum och köpte lite fredagsmys.Hoppas Millie sover i sin spjälsäng inatt igen så får mamma och pappa ha lite fredagsmys själva ;)

Pandan

Idag har jag och min panda bara myst här hemma. Millie har börjat växa ur en massa kläder och det tycker jag är så sorgligt! Det finns så mycket fina saker som bara används några gånger och sen blir de för små. så jag tog lite bilder på den här söta som jag märkte hade blivit lite kort.
Igår sov Millie i sin spjälsäng i tre timmar! Det är nästan omöjligt att lägga ifrån sig henne, vi har skämt bort henne såmycket att hon nästan bara sover i famnen. När vi lägger ner henne så vaknar hon nästan på en gång. Så att hon klarade tre timmar själv där igår var ett stort steg!! Jag var så glad!

onsdag

Idag har vi hängt i centrum med Camilla och Hailey. Söta Hailey har blivit så stor! Jag längtar tills Millie ska springa runt och prata sådär gulligt. Vi kikade lite och åt chicken bits. När jag ändå var i traktera gick vi till bvc för att kolla hur det var med våra svamp-problem. Millie har kvar lite i munnen så hon får fortsätta med medicinen, och mina bröst får också fortsätta med kräm för de är fortfarande väldigt dåliga, men jag fick höra att jag kunde smeta på kortison utan problem så nu hoppas jag att det ska bli bättre med eksemen och svampen!
Nu har mormor och morfar varit här och umgåts lite :)

jobbig kväll

Igår gjorde vi ingenting! Jag och Millie låg i soffan nästan hela dagen. På kvällen kom farmor hit och lekte lite och sen blev Millie gnällig. Jag var trött så jag tänkte gå och lägga mig kl nio tillsammans med henne. Men varje gång hon släppte tutten för hon hade somnat så vaknade hon och skrek, usch vad jobbigt det var. Jag vet inte om hon hade ont i magen men hon blev nog övertrött av allt också. Tillsist fick jag nog så jag vaggade henne till söms i mina armar så fick hon sova på min mage och då kunde jag få sova också!
Idag har hon varit som vanligt, i alla fall. Vi tog en liten promenad i det fina vårvädret och åt en vårglass i solen. Solen värmde faktiskt! Jag oppas att min nageltrång i tån går över snart, då ska vi gå längre promenader i solen!

Här sitter vi i solen och äter glass, hopp...

2012-04-24_15_29 (MMS)

Här sitter vi i solen och äter glass, hoppas våren stannar nu!

skötbordet

Millie börjar bli större och intresserar sig mer av världen så jag har gjort hennes blöjbyten lite roligare :) 

Söndagslunch med familjen!

2012-04-22_14_35 (MMS)

Söndagslunch med familjen!

Hej alla!

2012-04-21_12_48 (MMS)

Hej alla!

Fika hos Linda, Farzad och Meja

2012-04-21_12_33 (MMS)

Fika hos Linda, Farzad och Meja

Jag längtar efter att få sova!

Inatt hade jag den bästa natten jag haft sen Millie föddes. jag somnade tolv och vaknade sju och under den tiden ville hon bara ha mat en gång, och inte fyra som det brukar vara. Det var lyxigt! Men jag längtar verkligen efter den natten då jag ska få sova i minst sju timmar i streck. Undra när det ska hända?
Millie har badat med sin älskade pappa och nu sover hon i min famn. 

Idag

Idag vaknade jag som jag oftast gör av en glad Millie som ligger och pratar bredvid mig. Jag tittade på klockan som stog på fem och ville inte att det skulle vara sant! Jag bytte blöjan med ett öga öppet och gav henne mat och så fick vi sova till åtta. Linus hade sovmorgon så han tog Millie och jag kunde fortsätta sova en stund tills hon ville ha mera mat.
Senare åkte vi till Ica maxi och storhandlade. Millie var vaken hela tiden men började gnälla efter ett tag, då fick hon gå runt i pappas famn inne på ica och hon var en nöjd bebis! Men när vi började åka hem så började hon skrika men hon somnade snabbt i bilen. Vi stannade till i rotebro för Cami och Linus skulle köpa lite öl på bolaget. Jag satt kvar i bilen med Millie när billarmet börjar tjuta! Åh nej tänkte jag och ville inte att hon skulle vakna, hon rörde inte en min utan fortsatte och sova och jag satt där och skrattade med billarmet på. Nu ikväll lagade vi lite fredagstacos och nu sitter vi i soffan och softar med en sovande Millie. Ha en trevlig kväll!

En fredagmorgon den 3 februari tittade en ...

2012-02-03_11_03 (MMS)

En fredagmorgon den 3 februari tittade en frisk liten flicka fram och mitt liv förändrades helt och hållet ifrån den stunden.

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0