Elmo!

Livet rullar på i snabb fart! :) så skönt att jag lämnat in min första hemtenta men nu är det den jobbiga väntan att få höra svaret... och samtidigt i fullgång med den nya delkursen. Nästa vecka ska min grupp hålla i hela seminariet 2×45 minuter, lääskigt!
Jobbet rullar på som vanligt. Så skönt att det inte är så kallt eller blött och att det är ljust! Vi är ute massor och jag längtar såååå efter våren!

Millie blev magsjuk förra helgen, igen, fattar inte hur hon kan få det så mycket? Eftersom hon var sjuk och jag ty kte synd om henne fick hon en ny liten gosing :) hon tittar nämligen massor på sesame street och Elmo sånger på youtube så hon fick en egen liten Elmo, ååh vad hon älskar den. Vill nästan aldrig släppa honom, så söt!

En annan grej som är så roligt är att Millie har lärt sig begreppet många. Märkte det på hennes kalas när hon såg alla ballongerna och sa många! Det är så häftigt! Hon säger det ofta när det är två eller fler saker.
Nu har vi ätit tacos och ska ha fredagsmys och äta jordgubbar innan Millie ska sova :)

Ha en trevlig helg!

Hinner inte med allt

Usch nu känner jag mig lite småstressad med allt. Har massor att göra i skolan! Förutom att förbereda mig inför veckans redovisning och andra läsningar så har vi vår första hemtenta som ska lämnas in på söndag. Två olika texter som ska skrivas på ett språk som är helt främmande för mig (akademiska språket) :) det är faktiskt väldigt jobbigt att studera på 100% och jobba 60%. Känns som om jag inte hinner mycket annat.. fattar inte hur alla andra klarar det. Men det är det jag säger till mig själv om och om: om andra klarar det måste väl jag också?! Haha jaja jag försöker!
Jobbet är lite tråkigt just nu också, känner mig smått irriterad och allmänt uttråkad. Men jag får prata med mina kollegor och komma på nån lösning så vi kan börja jobba med lite roligare saker igen, annars får jag göra det själv, med barnen!

I helgen var vi på kalas hos Lovisen som också fyllt två år! Wiihooo stortjejerna! Millie är inne i en sån mysig period! Får inte utbrott, är glad och mysig och förstår så mycket! Jag kan sakna henne så mycket de stunder jag inte får vara med henne.

Millietokan som badar :)

Och jag så lycklig för jag längtar såååå efter våren och nu känns det som om den kan vara påväg!!

friska och glada

Så skönt att vi alla håller oss friska och glada! Millie är i vissa stunder världens goaste, kramas, pussas och är så mysig och i andra brakar hon ihop och är så trotsig och bara skriker! Riktig skitunge ;) hon pratar massor och man förstår inte ens hälften. Men många ord gissar man sig till.

Det roligaste är när jag och Linus har som vana att säga "shit" när vi överaskade av något eller reagerar starkt på nåt när vi pratar, vi glömmer ju att vi har små öron som hör och härmar mycket så det kommer alltid ett litet shit från henne också, oj vad vi skrattar då!

I helgen träffade vi våra kära vänner, åt middag och lekte.
Vi har också varit med mormor och morfar med kusinerna och hos farmor och farfar och jagat katten. Haha jag fick för första gången se hur hon verkligen bär runt på Maja, stackars katt! Och matar Hjärtrud (hunden)
ska berätta att efter förra veckans skoldag så kändes det lite bättre. Jag börjar komma in i det och det känns lite roligare men snart är det dags för första examinationsuppgifterna och då börjar jag stressa mig över det för vi har massa andra saker att läsa innan det! Puf det är verkligen mycket men jag kämpar på!

Millie 2 år!

Det är så sjukt att våran lilla bebis har blivit två hela år! Hon börjar bli såå stoor! Ibland så liten och ibland så stor!
Vi har bakat hela helgen tillsammans med Millie och avslutade i igår söndag med att fika upp allt på ballongkalaset :) hela familjen var här och Millie fick massor med fina saker. Tack!

och jag fick göra två toffsar på henne!!! Wiiiiee

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0