liten uppdatering

Haha jag ska inte ljuga för er och för mig själv och säga att jag ska bättre mig med att blogga. För jag vet själv att jag inte kan lova. Jag skulle verkligen vilja skriva ofta för att spara det här och gå tillbaka när Millie är äldre för det är så kul att höra det. Men jag känner verkligen att det är ingenting jag kan priotitera i mitt liv just nu. Det är ganska stressigt till och från. När jag har slutat jobba om dagarna så umgås jag med familjen. Mot kvällen när Millie ska sova så börjar min tid till att göra sånna saker men då är det plugga som gäller och sen sover jag gott! Så småstressigt kan livet vara ibland. Med det rullar på :)

Vintern gick snabbt och smidigt och det känns ju skönt! Jag är så glad nu när våren tittar fram sakta. Millie har fått vara hemma med pappa i flera flera veckor i vinter. Jag är så glad att hon har fått den möjligheten. Det märks att de har haft det bra tillsammans :) jag börjar redan längta efter sommarsemestern!

Det är otroligt vad den här busungen pratar nuförtiden! Jag tycker hon babblar mest hela tiden, det är så underbart! Och hon är så stooor! "Visst jag är verkligen toor" säger hon om sig själv :)

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0