biverkning

Förra veckan var Millie med pappa och tog spruta mot mässling, röda hund och påssjuka. Hon var jättetuff och grät inte, bara när hon skulle mätas haha.
Det brukar ta en vecka för att få en reaktion mot sprutan och exakt en vecka efter i onsdags så fick Millie feber på natten. Igår mådde hon ganska bra. Lovine, Jacque och Micke kom hit och mös med oss men på kvällen fick Millie feber igen och blev så trött och gnällig. Hon la sig tidigt men sen kom hon in till oss på natten och var kokhet! Hon kräktes en gång och sov sedan vidare.

Imorse kom Fernando och Isabelle hit tidigt kl halv åtta för vi skulle vara barnvkt. Millie sov fortfarande men vaknade jätteglad när hon märkte att de två var här. Vi hade en mysig dag med de. Åt frukost, lekte, var på biblioteket och åt lunch. Sen kom Linda och hämtade dem.

När Millie vaknade från sin vila tog vi en promenad med vagnen och ville ligga där eller bli buren. Sen när vi kom hem började gnället, tröttheten och febern stiga. Hon kräktes en gång igen och sen orkade hon inte ha ögonen öppna längre.
Pappa har åkt hem till kompis och jag är hemma med lilla feberskruttan :( hoppas bara vi får sova inatt!

JUL

GOD JUL!
Ojojoj vad många dagar som gått! Jag är så glad att Millie mår bra och inte ens fått vattkoppor som vi trodde hon skulle få av sina kusiner. Och så fick hon en spruta för en vecka sen som gick så bra, vägde 12,5 kg och är 85cm lång!

Jag jobbade min sista dag den 23dje och nu ska jag vara ledig till den 7 januari. Sååå skönt!
Vi har haft jättemysiga dagar men alla våra nära och kära. Millie har fått jättefina julklappar som hon tycker mycket om. Massa med pippi och mimmi saker som hon älskar och massa annat. Hon är en glad unge och jag en glad mamma :)
hon börjar verkligen bli så stor på olika sätt, så himla kul!
Hon vågar härma ord mer så nu lär hon sig flera och så kommer det lite mer snack :)
Hon gör tokiga saker och har ett jäkla humör ibland. Stora ungen, det är ju faktiskt inte så långt kvar tills hon blir två år!

sovvänner

Efter en lång dag på jobbet med p-möte så är jag hemma. Har tagit ett bad och sitter och längtar tills nästa vecka då semestern börjar!! Wiihooooo!!

Ville bara dela med mig av lite bilder av Millie med hennes sovvänner. Hon har sina favorit gosingar och ibland ska hon också sova med de... kan vara olika varje dag :)

vivite

Usch vad tråkigt jag bloggar. Jag tänker ofta att nu har jag saker att berätta och sen glömmer jag bort att blogga.

Vi mår i alla fall bra! Jag var ledsen som missade mitt jobbs julfest i veckan när jag var sjuk. Men i torsdags hade vi mysmiddag hos farmor och farfar tillsammans med gammelfarmor. Millie (och vi) fick massa fina paket av gammelfarmor! Tack så mycket!! Millie älskar sina nya Mimmisaker och jacka!

I fredags var vi hos Jacque, Micke och Lovi på middag och bus :)
Igår var jag även bjuden på glöggmingel hos envän/kollega :) det var väldigt trevligt!

Idag har vi varit hos mormor och morfar och bakat lite och ätit. Millie har typ slutat äta där för där får man tydligen hur mycket glass som helst.. idag fick hon fyra glassar till middag... hahah det får nog bli avvänjning snart!

Det nya roliga är att det har börjat komma massa nya ord. Man får klura ut vad de betyder för hon är lite otydlig men hon härmar och säger massor. Favoritordet i helgen har varit "vivite" =vill inte. Hahah hon är så söt!

Usch!

Vi hade en bra och sjukfri helg. Mös och umgicks mycket med mormor och morfar och alla andra :)
Jag blir så lycklig över att Millie har sina underbara kusiner att umgås med, och i april kommer det två till småkusiner :) vilket härligt gäng det blir, lite högljutt bara ;)

Igår var vi på förskolan. Det går fortfarande ganska bra med lämningarna. Oftast gråter hon inte alls utan ger mig en puss och går. Aå härligt!

Men igår kväll blev det min tur att bli magsjuk... ååååh så tråkigt!! Tur så tömde jag allt igår och idag är det lugnt. Men det känns så tråkigt att behöva missa en massa jobb!
Så idag och imorgon är jag och Millie hemma.

Magsjuka nr 2

Igår gick vi upp för att äta frukost och sen cyklatill förskolan. Millie ville inte ha frukost utan lite frysta ärtor. Sen badade hon och då kom allt ut igen. Vi stannade hemma. Minsta lilla hon ville äta, ärtor, frukpuré, vatten och lite ris kom upp ca fem minuter efter. Stackarn. Men efter sin vila igår så har det inte hänt något mer. Hoppas det var bra med det där lilla. Annars har hon faktiskt mått ganska bra och varit pigg!
Tokis som älskar att ligga och äta frysta ärtor


I tisdags var jag på fortbildning på naturskolan/skeppartorp. Det var roligt. Vi var ute hela dagen så det var tur att det inte hade hunnit komma snö och att det inte var så kallt.
Jag fick lära mig lite spännande saker om djur och natur och så såg jag en hackspett :)


Igår kom den första lilla snön. Det smälte lika fort och nu har det faktiskt kommit lite till!

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0