Regnigt

Idag har det regnat heeeela dagen! Usch så tråkigt! Vi har bara varit hemma och myst. Gammelfarmor var här och lekte en stund också, hon hade med sig jättetuffa nikeskor från usa som Millie ska ha i vår när hon säkert kan gå :) vad konstigt det känns att tänka att hon kanske går om ett halvår till!

Snor :(

Inatt vaknade Millie till och från för hon hade svårt att få luft för allt snor i näsan. Fy vad tråkigt med en till förkylningsperiod.

Idag hade vi vår sista föräldraträff på bvc. Det var skitkul att se hur mycket alla vuxit under sommaren!
Efter träffen mötte jag och Jaqueline upp två kompisar till henne med sina barnvagnar och så gick vi alla på promenad. Vi bildade en sån där barnvagnsliga som okuperar upp hela vägen som alla hatar :) efter promenaden åt vi en god sallad.
På kvällen gick vi förbi hos farmor och farfar och farbror Charlie och lekte där en stund. Stackars hund och katt därhemma blir av med en massa päls nu när Millie börjar krypa efter de!
Titta så söta kompisar!

Utedag

Idag vart det sommar igen plötsligt, kanske den sista varma dagen innan sommaren är slut, vem vet!? Vi lämnade huset efter att vi tagit vår förmiddagstupplur. Vi mötte Jaqueline och Lovine och gick runt i centrum, åt lunch och sen ut på promenad när tjejerna skulle sova. Vi gick förbi second hand affären där utanför som håller på att stänga så där hittade vuperbilliga kläder och leksaker till tjejerna! Sen var det dags för sångsamling på öppna förskolan! Idag var det ännu mera folk, men det var så trevligt så! Efter vi lekt där ett tag gick vi ut på promenad igen för då vare sovdags igen för tjejerna. Vi mötte upp papporna och gick till öppna förskolan igen för vi hade föräldrarträff med kuratorerna som jobbar där. Det var väl en trevlig pratstund. Sen när vi kom hem så kom farmor hit på liten lekstund med Millie :)

Tänder

Två små tänder tittar fram i Millies mun nu! :) Idag mötte vi upp tia Cami och så gav vi oss iväg till Liljeholmen, vi åkte och hälsade på mormor och morfar och tia vali på jobbet. Alla tanter var så glada att få träffa söta Millie! Och jag fick supergod lunch! Vi tog en liten promenad i det fina området också, jättefint däromkring men det känns lite tråkigt att det är så höstigt väder redan.

Öppna förskolan

Idag mötte vi upp Jaqueline och Lovine, vi fick den briljanta idén att gå till öppna förskolan. Det var min och Millies första gång där. Eftersom de hade babyöppet just då så var det ganska lugnt. I början var det bara vi men en timme senare var det sångsamling och då var det ungefär tio barn med mammor. Det var supermysigt! Vi ska nog börja gå en gång i veckan tillsammans.

Nu kryper hon på riktigt

Nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen. Vi har det bra och alla mår bra här hemma :) Vi har som vanligt bara umgåtts hela helgen. Millie har börjat krypa på riktigt nu, leksakerna är inte lika roliga utan hon jagar flaskor, snusdosor och sin skugga hellre :)

Lias

Idag har vi haft lekdag med Lias och Milla här hemma. Han är fyra månader och har blivit stor och sprattlig sen sist jag träffade honom, och Millie är jätterörlig bredvid honom! Det händer massor mellan de veckorna! Jag fick sitta och hålla i Millie för hon skulle bara fram till honom och känna hela tiden, så jag blev så nervös att hon skulle riva eller nypa tag lite hårt, men det gick bra och de var så söta. Trevligt hade vi!

Sittvagn

Jag har glömt berätta för er att vi har bytt till sittvagn nu! Jag var lite rädd i början men Millie är super nöjd och det går jättebra så nu är jag lugn! Och hon sover bra i den också! Idag var vi i centrum och lunchade med Josse. Millie satt med och åt fruktpuré, det är så roligt när hon kan sitta med och äta sådär :)

Kryper

Sakta och lite osäkert har Millie börjat krypa nu. Nu hinner armarna med några steg innan hon ramlar framlänges. Och olyckorna har ökat nu också eftersom hon sitter och ramlar och hon tar sig fram till möbler där hon slår i huvudet. Stackars unge, men hon lär sig!
Idag var vi och fikade hos farmor och farfar och farbror Charlie. Millie fick även prova välling för första gången men hon gillar ju inte nappflaska så det gick inte så bra..

Min helg!

Den här helgen har vi blivit klara med Millies rum och firat mig massor! I lördags jobbade vi på massor och fick hjälp av farfar med att fixa klart listerna i Millies rum. De var även här på fika. Sen på söndagen var det full rulle med hela min familj som var här. Det var väldigt trevligt och jag är så glad över mina nya prydnadskuddar till soffan och alla presentkorten på hm! Så idag gick jag dit för att shoppa men kom hem med bara en tröja, haha jaja jag har lång tid på mig att leta och mycket pengar att lägga på mig själv :)

Mycket jobb

Det har varit mycket jobb på gång här hemma de senaste dagarna men nu är Millies rum äntligen klart! Det tråkiga är att det är så lite möbler och ingen säng osv men det får väl komma med tiden. Tack snälla farmor också som har haft Millie så mycket så att vi har kunnat jobba!

Sen igår kväll så har Millie börjat sätta sig upp från mage till sittandes jättemycket! Underbart att se!

Hon fick hjälpa med renoveringen också ;)

nu ska det läggas golv

Idag på dagen gick vi ut och träffade kusinerna. Vi tittade på änderna och åt glass, det var mysigt :)
När Linus kom hem började han lägga golv men vi kom på att det skulle vara lite lättare om vi inte hade Millie så imorgon ska farmor vara barnvakt så kan jag hjälpa till.

Juste!!! Idag när jag la Millie i sin spjällis för att hon skulle sova så rullade hon runt där som hon brukar men helt plötsligt satt hon! Hon satte sig upp själv! Hon har varit på väg att göra det men armarna hänger inte med, men nu hade hon sängen som ryggstöd och på något sätt kom hon upp hela vägen. Det var häftigt!!

6månaderskontroll

Idag har vi varit på bvc. Millie väger nu 8318 gram och är 66,5 lång. Sen träffade vi läkaren för kontroll. Jag tror han kollar utveckling genom att se hur hon följer leksak med blicken och om hon greppar. Sen tittade han höfter, ryggrad, tröck på magen och lyssna på lungor. Allt var bra!
När pappa kom hem lämnade vi Millie hos farmor och vi stack iväg och köpte golv på krauta. Vi köpte lite och ska börja lägga i Millies rum sen tar vi resten av lägenheten i vinter.

Idag

Idag har vi varit hemma tills pappa kom hem. Då åkte vi iväg och tittade på lite priser på bauhaus, krauta och byggmax efter laminatgolv som vi vill sätta hemma.
Här en tokig Millie som älskar att jaga och leka med våtservetter och blöjor mer än leksakerna!

Nu

Nu ska jag bättra mig och börja blogga igen. Vi mår bra och nu känns allt bättre och lite lättare. Millie känns mer harmonisk och sover lite bättre. Så nu ska jag börja uppdatera lite mer!

ingen ork

Jag känner att jag varken har haft tid eller ork att blogga. Vi har haft det ganska tufft sista veckan, Millie har blivit supergnällig, vill bli buren mycket och ibland sover hon väldigt dåligt. Så ibland känner jag mig helt slut också. I allmänhet mår vi bra, Millie är fortfarande snorig och slemig så att det kan störa sömnen men hon verkar må bättre. De sista dagarna har hon varit lite gladare också. Jag gör allt för att hon ska må bra och försöker att aldrig visa för henne att jag blir frustrerad eller arg men det är svårt ibland. Min rygg gör ont av så mycket bärande och jag mår ibland dåligt av för lite sömn. Jag älskar henne över allt annat men hon kan verkligen trötta ut mig! Mitt mantra nu: det kommer att bli bättre och lättare! någon dag! Hon sitter lite bättre nu och börjar ta sig fram på sitt lilla tokiga sätt :)

snart är helgen slut

Igår åkte vi iväg till enköping! Vi åkte till en stor godisaffär som har över 1000 sorters olika godisar! Ni förstår ju att jag och Linus blev lite galna och köpte några kilon! Haha nu har vi godis hemma i flera veckor, eller vem vet det kanske är slut om några dagar.... Haha. Sen gick jag till vårdcentralen för jag ville ha lite hjälp med omläggning av tårna. Efter det tog vi en liten fika innan vi var tillbaka på vårdcentralen för att gå till läkaren med Millie, usch jag nästan skämdes över att vara där så mycket och ville ursäkta mig och säga att jag inte var hypokondriker utan bara råkat bli mycket på sistonde. Vi fick en slemlösande hostmedicin till Millie och det har nog redan blivit bättre (hatar bara att behöva ge henne för hon tycker inte om den, gråter och spottar ut, men det är bara att fortsätta) Sen på kvällen var det kräftfest hemma hos mormor och morfar! Supertrevligt! Idag åkte vi och hade picnic vid rosersberg slott sen på eftermidagen var vi här ute på lekparken med farmor och lekte. vi har kommit på att Millie blir så mycket gnälligare av att vara hemma. Jag tror även att hon går igenom någon utvecklingsfas nu med mycket gnäll, vill bli mycket buren sammtidigt som hon är förkyld och vem vet om det kanske är någon tand på gång. så allt det på en gång gör att vi har en riktigt gnällig Millie, men ute är det oftast bättre.

ett halvår har gått

sedan en liten plutt föddes. Nu har plutten förvandlats till den här bullen!! Det är nu som jag börjar fatta att hon faktiskt har blivit riktigt stor!

så mycket gnäll...

fy vad jobbigt det känns ibland. Igår var det mycket gnäll och gråt, massor med snor och slem och idag har det nog varit värre! Det blir så jävla tråkiga och långa dagar. Jag är bitter för att semestern inte alls blev som jag ville, vi har inte lyckats göra så mycket av det vi ville, mina tår gör ont efter operationen, och man tröttnar på den där gnällungen som bara gråter. Och det är fruktansvärt synd om henne som knappt kan sova för att det samlas snor så hon inte kan andas och då vaknar gråtandes. Usch vilken tråkig semester vi fått! Så, nu har jag gnällt av mig lite också

äntligen operation

i alla fall för den vänstra tån! Den fick sig en operation idag, en bit av nageln försvann och lite hud på sidan, två styngnd och nu jävlar ska det bli bra! Den högra var tydligen så inflamerad så doktorn valde att bara ta bort lite död hud på sidan så jag kommer tyvärr få komma tillbaka och operera den senare.
Så nu ligger jag här med bortdomnade tår och är lite rädd för hur ont det ska göra när bedövningen släpper...

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0