så kul

Att se att ni fortfarande läser! Vad glad jag blir! Då ska jag fortsätta skriva om vår galna unge och livet :)
I går hade vi kusinAmanda här som sov över. Millie var jätteglad att få leka med henne!

Vi får bråka mycket med Millie nuförtiden, hon är så jäkla envis. Får hon inte som hon vill blir det raseriutbrott och mamma och pappa blir också lite galna! Så otroligt hur hon kan skifta humör så snabbt och jag med! Ena sekunden vara så arg på henne, sen ändrar hon och jag blir glad också när hon är glad haha så arg man kan bli och sååå mycket kärlek man kan känna för denna unge

Millie kan

Allt är "Millie kan" nu för tiden. Det är jättekul att hon vill göra själv och tror att hon kan det! Men det blir lite jobbigt när hon inte lyckas och hon bryter ihop och börjar skrika. Ibland kommer hon på att hon kan be om hjälp och då blir det lättare :) haha tokunge!

Vi var ju hos läkaren för några veckor sedan och tog massa blodprov :( men hon hade ju fått bedövningsplåster så hon kände inget! Vi fick iallfall svar som säger att hon är laktosintolerant. Hm ja jag tror ändå att hon klarar lite för hon har ju alltid gjort det, jag tror att det är när hon får alldeles för mycket som hon blir dålig i magen. Men nu får vi iallafall lägga om kosten helt och köra på laktosfritt.

Igår innan jag åkte iväg till skolan så satt Millie och la "pluppar" medan jag borstade tänderna så hade hon satt i alla plupparna så jag fick hämta flera. Hade ingen aning om att hon kunde det! Och så pekade hon på en och sa båå=blå. Så kul!

Hoppas att det finns folk som fortfarande läser bloggen annars kanske jag ska lägga ner den? :)

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0