Påskdagen

Efter att Fernando ringde till oss och undrade när Millie skulle komma så åkte vi till mormor och morfar så fort hon vaknat från sin vila. Kusinerna hade sovit över där och sen de vaknade vid sex så hade Fernando börjat fråga när Millie skulle komma, sötnos! Men idag var vi inte alls många.. Mormor, morfar, vi tre, Roberto plus familj.

Vi åt gott och till efterrätt våfflor eftersom vi inte åt det vid våffeldagen :) mums!
Snabbt och plötsligt blev vi kvar där ensamma med mormor för att morfar och Linda fick åka in till akuten med fernando för de trodde han hade fått en alergisk reaktion mot en spruta han fått. Och då åkte Roberto och Isabelle hem sammtidigt. Så vi väntde på att Millie skulle vakna från sin vila och så åkte jag och Millie hem till de för att leka vidare där med Isabelle.
Vi hade jätteroligt och lekte, hade disco och dansade och utforskade massor med leksaker!
Lite senare kom Fernando och Linda hem och som tur var så var det ingen reaktion mot sprutan utan det var bara eksem.
Vi lekte star wars och åt en senare middag än vad Millie är van vid men hon var hur glad och nöjd som hellst där. Det var som om hon struntade fullständigt i att jag var där, hon lekte själv och med Isabelle och med min bror hellre än med mig :) nu märks det att hon börjar bli större, och kusinerna leker mer tillsammans nu också! Så mysigt!

påskafton

Idag har vi inte gjort något påskigt alls, eller jo köpt lite godis :)

Vi åkte till stinsen och lunchade där idag och handlade på city gross. Millie spatserar gärna och håller i sig med en hand, sötnos! Men om man släpper och hon inte kan gå själv och måste sätta sig så kan hon bli väldigt arg! Det är ett riktigt humör hon bjuder på ibland!

Efter middagen kom farmor hit och umgicks. Sen badade jag och Millie och så har vi myst innan hon skulle sova :)

skärtorsdag och långfredag

oj vad dålig jag varit på bloggat!
Men vi har inte gjort så mycket dessa dagar, njutit av solen, njuter av de sist dagarna innan pappa börjar jobba heltid igen.
Vi är ute på gården och leker mycket och vi övar på att gå varje dag :)


I torsdags var vi bortbjudna på jättegod påskmiddag hos gammelfarmor och Helge, av de fick Millie ett påskägg med ett gulligt litet halsband och kakor :) och av farmor fick Millie ett påskägg med godsaker som leverpastej och hallon och en bok. Tack alla söta, Millie är så nöjd över alla saker!

På fredagen gjorde vi inte så mycket. Var hemma, gick ut och lekte, tittade på änderna och åt en glass i solen :)
Jag började på ett nytt projekt! Jag har nämligen velat lär mig virka ett tag så igår började jag, och två timmar senare var jag klar med en halsduk som jag invigde idag! Nöjd tjej ;D

Blodpudding

Idag har vi haft en supermysig dag tillsammans med Linda, Mickan, lilla Max och lilla Milo. De kom hit tidigt redan. Vi åt en god fika men nybakade scones och äppelpaj :)
Alltid så mysigt att träffa gamla vänner som man inte träfar så ofta, finns så mycket att prata om :)

Sen har vi inte gjort så mycket idag, vi har övat med Millie och försökt få henne att ta några fler steg men det har inte gått lika bra som imorse, hihi!

Till middag åt vi blodpudding för första gången. Det började med att Millie bara kastade bort den men det slutade med att hon åt upp hela portionen hon fick på tallriken, två skivor med lite sylt och broccoli. Allt gick ner!

Tagit steg!!!

Jag gråter glädjetårar för att både jag och Linus var med nu när Millie har tagit sina första steg!! Vi har suttit mittemot varandra och ställt Millie framför så har hon gått 3-4 steg fram och tillbaka mellan oss :D Åh det är så roligt!!!

Gå och hålla i en hand

Idag har Millie velat gå mycke och bara hållt i sig med en hand, framsteg!

När Millie nästan sovit klart sin förmiddagsvila kom Jacuqe och Lovine hit. Millie vaknade och Lovine som går så fint gick fram till henne som stog i spjälsängen och gav henne en leksak, så söta!
Vi lekte, åt lunch och hade trevligt. Vi gick ut och lekte på gården och gungade också. Tillochmed ute på snön ville Millie gå och bara hålla i en hand :)

Senare på kvällen efter middagen kom farmor hit och lekte och jag åkte och träna. Gick på ett superjobbigt pass som heter shape. Det var nog lite för jobbigt för mig än så länge. Det var så mycket ben att jag undrar om jag kommer kunna gå imorgon...?

våffeldagen

Idag har vi haft en lugn och skön dag. Efter lunch gick vi ut tillsammas, vi matade änderna och gick och gungade.

Till middag åt vi självklart våfflor idag :) Millie fick lite annan mat men vägrade äta eftersom hon ville äta samma som oss. Så då fick hon en våffla också och tyckte det var gott till en början men sen ville hon inte ha så mycket mer.

Lunch hos m&m

I förmiddags var vi hemma. Millie tog sig en lång sovvila och efter tog hon och jag bussen hem till mormor och morfar på söndagslunch. Millie satt länge med vid bordet innan hon tröttnade. Hon åt sin lunch först men bananen ville hon inte ha idag till efterrätt utan då ville hon endast ha baguette som fanns vid bordet. Haha hon är en riktig smörgåsunge!

På kvällen kom vi hem och umgicks med pappa och simmade lite :)
En vanlig myssöndag :)

Utehelg

Den här helgen har både mamma och pappa varit ute på roligheter!

Igår var jag ute med mina bröder. Vi åkte till stan och åt mongolisk buffé. Det var så gott och vi åt så mycket så vi höll på sprängas när vi ätit upp! Efter rullade vi vidare till söder där vi hamnade på två olika ställen. Cider, drinkar, öl, en massa trams, snack och skratt som alltid mellan oss tre. Men jag hade verkligen skitkul med mina söta brusher :)

Trots att jag var fruktansvärt trött så stannade vi ändå ute till sent och vid ett kom jag hem.
Så imorse tog jag mig en liten skön sovmorgon.

Idag var vi ute på lite promenad tillsammans med farmor och lilla hunden. Det var skönt i solen fast fortfarande lite kallt.
Sen på eftermiddagen var det pappas tur att gå ut. Han och farbrorCharlie är på konsert idag och har kul!

Jag och Millie fick mysigt sällskap av mormor. Vi åt, lekte och hade myspys tillsammans hela kvällen :)

Elsa

Imorse var jag och Camilla på ett riktigt hårt pass! Seniorcykling och seniorshape. Haha det var skitkul att gå med alla "gamlingar" som är mer vältränade än mig! Men jag hatar ju att cykla så en halvtimme cykling tog jag mig igenom ändå, usch så jobbigt det var. Sen en halvtimma gympa. Det var faktiskt jobbigt och skönt!

Jag kom hem, duchade och så kom Jacque och Lovine hit och sen kom Diana och lilla tvåmånadersElsa hit :)
Vi satt och pratade och hade trevligt, de stora tjejerna lekte lite och Elsa fick ligga i soffan och bara vara liten och söt :)

Annars har Millie varit lite hängig idag och febrig på grund av sprutorna :(

sprutor

Idag gick mamma, pappa och barnet till centrum och åt en trevlig lunch tillsammans :) min älsklings kyklingcurrybaguette åt jag! Efter den trevligheten var vi tvugna att göra något inte så trevligt... Det var nämligen dags för Millie att få sin ettårsspruta som var två sprutor! En i varje ben! Stackars unge blev så ledsen :(
Väger numera 9850g och är 74cm lång.

När vi kom hem fick Millie självklart en kaka av pappa för han tyckte hon behövde en när hon hade fått sprutor :)
Sitter glad i soffan

Efter sin eftermiddgsvila kom farmor hit direkt efter jobbet och var med Millie så att jag och Linus kunde åka och storhandla.
Farmor var så snäll och hade köpt med sig både hallon och jordgubbar till Millies efterrätt. Hon äter tydligen upp alla hallonen först och sen jordgubbarna :)

När vi kom hem sen bakade jag och Millie ett slags knäckebröd av mestadels frön som Jacque lärde mig, åh så gott det blev!
Sen badade vi och Millie började bli gnälligare och gnälligare innan hon gick och la sig, så hon fick en alvedon och så får vi hoppas att hon sover bra och slipper feber och ont i benen.

vill inte ha mera snö nu!

Precis när man börjar hoppas på en vår snart så börjar det snöa igen... Det är som vanligt, som varje vinter, att man aldrig lät sig att våren kommer inte förens i maj!

Imorse åkte jag och Camilla och styrketränade lite bara då vi inte fick plats på pilates. Är jag kom hem åt vi lunch och så bytte jag och linus av varandra och han gick och gymmade med Charlie i deras hemmagym :)

Jag och Millie lekte hemma och nu har vi prövat med att låta henne klättra upp i soffan istället. Det går ganska bra. Hon får klättra av sig lite och sen klättrar hon ner själv. Hon klarar av det hur lätt som hellst! Istället för tjat så får hon lite motorisk träning och om hon ramlar får hon sig en läxa. Hahaha nej men de är klart jag har koll på henne :)

Sen åt vi lasagnemiddag och Millie åt upp allt med händerna! Haha!
Precis efter middagen blev pappa utringd på jobb :( det var tråkigt. Men jag och Millie hade ändå en mysig kväll och vi skypade med mormorKaren i chile :)

Jag har satt upp två små speglar i Millies ståhöjd. Så hon måste ställa sig upp för att se sig själv, och hon är så rolig när hon står där. Hon pratar med sig själv och skrattar åt sig och tillochmed pussar på sig själv!

böcker

Idag har vi varit på biblioteket och lämnat tillbaka mina böcker och lånat nya till Millie. Fyra böcker lånade hon hem (med hårda sidor annars får man skämmas när man ska lämna tillbaka de) en på spanska också!
Det är roligt att se att hon börjar intressera sig av böcker, ibland bläddrar hon gärna själv och andra gånger kommer hon med en i handen och vill att man ska läsa.

Sen har vi bara varit hemma. Till middag gorde jag ris med kycklinggryta. Millie var inte så förtjust verkade det som men när hon fick äta själv gick det bättre, men ni förstår ju hur det blir av att äta ris med händerna...
Millie är så rolig som har lärt sig lite nya saker! Nu kan hon slänga slängpussar på sitt egna lilla sätt :) När man säger att hon ska flörta blinkar hon med ögonen så roligt ;) och så har hon nu börjat ta upp telefonen mot örat och babblar högt! Juste! hon lägger pussel också! haha hon tar bort bitarna mest men nu har hon börjat att lägga de på brickan också, se så fint det blir, haha sötnos

konstig mage

Idag har jag typ varit magsjuk igen. Det är så konstigt att jag blir såhär ibland. Jag vaknade inatt och hade jätteont i hela magen och den var alldeles svullen. Morgonen fortsatte med ett par toabesök som tillsist avslutades med en stor spya och sen blev det bättre. Men hela dagen har magen levt rövare och låtit massor och så får jag ont till och från.

På dagen tog vi en promenad till ica för vi märkte att vi nästan var helt utan blöjor! Sen var vi hemma och efter middagen så kvällsgungade vi lite ute på gården :)

Millie har börjat med raseriutbrott nu när hon inte får klättra upp i soffan. Och hon ska ju upp hela tiden så det blir mycket skrik och gråt. Jobbigt för man kan ju inte ta bort soffan... Vet inte hur det ska lösas.

Daniel

Kusin Daniel är på besök från london! Och eftersom han fyller 17 år imorgon så var det kalas för honom idag. Vi åt goda "chilesandwichar" och en typisk chilensk tårta också. Gottis! Millie åt allt möjligt hon också, ostbågar älskade hon, popcorn var inte alls så poppis :)

Idag har jag också varit och styrketränat. Jag tycker inte det är så kul men det måste väl göras ibland också. Sen känner jag mig så svag och fånig när man ser alla andra som är så vältränade och starka haha.

barnfri redag

Idag har jag nästan varit barnfri hela dagen. Det är skönt nångång ibland såhär :)

Jag gick upp tidigt med Millie idag. Vi tog det lugnt, tittade på tv, fixade frukost och väckte pappa. Sen lekte vi lite hemma och vid tio gick både Millie och pappa och la sig och sov. Klockan blev tolv utan att de vaknade och jag åkte in till stan för att möta min syster Cami.
Självklart blev det lite shopping som det ofta blir för oss :) Jag köpte en skjorta och Millie fick ett par skor, riktiga kavat skor! Får pröva någon dag och se hur det går.
Sen gick vi hem till henne, åt lunch och umgicks. Senare åkte vi och tittade inne på panduro innan jag tog tåget hem, åh vad jag skulle vilja köpa allt som finns på panduro för att ha hemma och pyssla med vad man vill när man vill! Underbara saker har de!

När jag kom hem var klockan nästan sju och pappa och Millie var fortfarande ute och flängde, de hade varit hos farmor, farfar och farbror Charlie och ätit middag där.
De kom hem precis efter mig så att jag hann kramas och prata med Millie innan det var dags att sova!

Smaka?

träna!

Idag åkte vi hela "stora" familjen till täby centrum :)
Pappa tycker att vi ska ha skor till Millie men eftersom hon inte går ännu tycker jag att det känns onödigt. Men jag förstår ju ändå vad han menar att hon kan ändå stå och gå med saker men om vi är ute går det inte, så ja det är väl bra med skor, och så kanske hon behöver träna på att ha det... A hur som hellst hittade vi ändå inga skor men jag köpte ett par träningsbyxor!
Vi åkte vidare till sollentuna och lunchade där innan vi åkte hem för pappa behövde åka och jobba.

Så på eftermiddagen var farmor så snäll och kom hit och tog Millie så att jag kunde åka och träna. Tack snälla farmor!

Idag var jag på ett pass som heter sats power step. Det är på en stepbräda så mycket fart och kondition. Men man annvände också skivstång med tyngder så det var styrka också. En perfekt blandning, rolig och riktigt jobbig. Mina ben fick sig en riktig omgång!

Jag kom hem och möttes av en sån där underbar Millie igen! Så härligt!!
Nu sover galningen gott! (hon har sovit jättebra de sista dagarna!)

Bebisar och träning

Idag åkte jag och Millie hem till Linda som hade lilla två månadersMax hemma. Dit kom också Mickan och tre veckorsMilo. Oj vila söta små grabbar!
Jag som tycker Millie är bebis inser snabbt att hon börjar bli stor!
Vi hade jättemysigt och satt och pratade länge när barnen sov. Mot slutet så var alla vakna och Millie röjde runt.

Sen ikväll var det dags för mig att komma igång med min träning.
Jag och Camilla åkte ner till sats och fixade allt det sista och så gick vi på ett roligt zumba pass. Kändes riktigt skönt att jag nästan längtar efter lite träningsvärk ;)

När jag kom hem var det underbart att mötas av en glad Millie som kom och pussade mig. Hon har varit så rolig sen ikväll. Hämtat en liten stekpanna och visp som är hennes, bankat de mot varandra så de låter och sjungt och skrattat sammtidigt. Haha så roligt att se!

GladMillie!

Inatt vaknade Millie bara en gång! Hoppas hon fortsätter såhär, fast det var jobbigt att hon vaknade halv sex sen och ville upp. Linus gick upp med henne och jag fick en skön sovmorgon, missade tillochmed frukosten för de inte hade lyckats väcka mig när de ropade... Oj, haha.
Jag åt själv och så fixade vi iordning oss och så skjutsade pappa oss hem till Lovine och jacqueline.
Vi tog en lång och skön promenad ute på landet i den sköna solen medan tjejerna sov i vagnarna. När vi kom hem sov de fortfarande så då passade vi på att äta lunch i lite lugn och ro ;)
När tjejerna vaknade lekte vi och jagade varandra. Lovine har blivit jättebra på att gå! Så kul att se. Hon går flera meter själv! Åh vad jag längtar tills Millie kan gå också.

Sen hämtade pappa oss och vi åkte hem. Millie sov en stund och när hon vaknat åt vi middag och sen kom farmor hit och lekte och umgicks. Vi satt länge och pratade på köksgolvet medans Millie kröp runt överallt och pratade och gosade. Hon var så glad och trevlig. Mys!

När farmor gått hem fick Millie ta ett snabbt bad innan vällingen och sängen.
Det är så underbart med en gladMillie igen. Jag blir varm i hjärtat när hon är så mysig och mår bra igen!

En glad bebis!

åh vad glada vi är jag och Linus för att vår gamla glada Millie är tillbaka!
Hon sov mycket bättre inatt och är mycket piggare! Hon var hur glad som hellst imorse och åt frukost så glatt.
Efter hennes vila åkte vi ner och busade och lekte på lek&bus :)
Millie var så glad och kröp runt överallt och åt en hel burk mat till lunch. Så skönt att hon börjar bli sitt gamla jag.

Vi kom hem efter mycket lek och hon sov en stund, men när hon vaknade var hon lite grinig. Vi åt middag, lekte, kvällsbadade och nu sover hon förhoppningsvis gott tills imorgon :)

när ska hon bli "vanlig" igen?

Millie är ju bättre nu. Hon hostar inte alls så mycket utan det är det där sega snoret som kommer hänga kvar ett tag säkert.
Det andra som är så fruktansvärt jobbigt är att hon fortfarande är så otroligt gnällig, hon skriker och gråter så mycket så att jag blir helt trött i skallen! Ibland vill jag bete mig som henne och bara skrika och gråta jag också när hon sätter igång.. Men man får skärpa till sig helt enkelt!

Jag hade iallalfall superkul igår med mina vänner. Vi åt och drack och tittade på melodifestivalen. Jag kom hem efter tolv och då står Linus och vaggar Millie, för tydligen hade hon vaknat var tioende minut ungefär de sista två timmarna. Pust. Vi gick och la oss alla tillsammans och försökte då få Millie att somna i vår säng men det gick inte heller. Linus höll på och försökte ända tills hon vid tre somnade fram till sju. Fattar inte varför hon gör så!?!
Så idag när hon somnade för sin förmiddagsvila vid tio sov hon fram till tjugo över ett!! Hon var säkert supertrött. Så då tänkte vi att vi får försöka hålla henne vaken sen på eftermiddagen utan vila och se om hon kanske sover bättre inatt...

Idag tänkte jag att det kanske blir bra att komma hemifrån och träffa lite familj och leka lite. Så jag och Millie åkte hem till mormor och morfar men när vi kom dit fick vi reda på att det visst inte var nån lunch idag. Haha och de sa inget till oss eftersom de trodde vi skulle vara hemma eftersom Millie fortfarande var krasslig.
Men mormor och morfar tog ju självklart glatt emot oss ändå!!
Millie var ganska glad och nöjd där. Åt som vanligt inte så mycket men hon verkade glad.

Sen tyckte jag att vi skulle åka till Ikea och eftersom Isabelles bilstol ligger i morfars bil så var det inga problem. Utan det jobbiga var att Millie grät större delar av vägen dit. Väl där inne gick det väl bra, vi turades om att bära på henne eftersom hon inte ville sitta i vagnen.
När jag skulle försöka få i henne middag så var det bara skrik så någon stor portion fick hon inte i sig.
Jag köpte några saker till Millie som jag hade spanat in på deras hemsid. Sen var vägen hem kaos. Millie var så arg och ledsen. Hon bara skrek tills hon tillslut somnade. Klockan var nästan sex då. Oj hur ska detta gå tänkte jag...
Hon fick sova i ungefär tjugo minuter tyckte jag. Sen väckte jag henne och så fick hon i sig en leverpastejsmacka med lite äppeljuice och så gick vi och bada. Hon var gnällig, glad och trött i vågor. Pappa kom hem och hoppade i badet med oss, hahaha tänk att de tre "små" grisarna fick plats där!! Det var roligt!

Nu sover den lilla grinungen och så hoppas mamma och pappa på en lugn natt. Jag är helt slut efter en sån här dag med aå mycket skrik. Jag bara längtar tills hon ska bli som vanligt igen. En glad och nöjd bebis och som sover på natten. Längtar

Går åt rätt håll!

Idag är Millie bättre. Tror inte alls hon har nån feber kvar. Hon är lite piggare, äter lite bättre, hostar betydligt mindre men snorar ganska mycket fortfarande. Tyvärr gnäller hon ganska mycket fortfarande men det är ju som vanligt ;) känns ändå underbart att börja en normal vardag snart igen med en gladare unge och att gå ut och göra saker!

Idag kunde vi inte hålla oss längre ifrån att ta ut henne. Vi tog en kort promenad och matade änderna vid ån. Så mysigt när solen är framme och gör att man längtar så mycket till våren!

Ikväll ska jag hem till min framtida kollega Helena A, med mina två gamla kollegor, Helena K och Annica. Vi ska äta och dricka gott och titta på melodifestivalen! Trevligt ska det bli!

tråkigt

usch vad tråkigt det är med sjukt barn. Det har varit riktigt tröttsamma dagar. Jag har lidit av att se henne lida och jag har velat rymma härifrån för att slippa höra henne gråta för allt. Millie har ätit riktigt dåligt och sovit dåligt mellan oss varje natt. Riktigt gnällig har hon varit. Men vi försöker stå ut så gott de går och bara hoppas att hon snart ska bli bättre.

Varannan dag turas jag och Linus om att ha lite "egen tid" då vi får lämna hemmet med den skrikiga bebisen och vila upp sig lite, det har faktiskt varit skönt.

Annas har vi bara hållt oss hemma. Igår ville vi ända att Millie skulle få lite variation och luft så vi hade lite fikapicnic ute på balkongen :)
Inatt var första natten som hon sov bättre, vet inte om det var alvedonens förtjänst men idag verkor hon liiite bättre, så förhoppningsvis går det åt rätt håll nu!

Host, slem, host

stackars lilla sötnos som har en sån förfärlig slemhosta nu. Hon är lite varm så säkert inte så mycket feber men usch för denna hosta. Idag är hon täpptare i näsan också och snorar massor.

Vi har bara varit hemma sen igår och försökt bli bättre.
Det allra jobbigaste (förutom att höra hur jobbigt det måste vara att må som henne) är att hon nästan är omöjlig att lägga i hennes säng. Hon skriker och gråter och ska bara upp. När man tar upp henne somnar hon på direkten. Så det känns som om vi är tillbaka med Millietremånader som bara kan sova i famnen eller i våran säng. Så hon får somna i famnen och efter mycket så brukar hon kunna somna i spjällan, en stund för sen på natten får hon flytta över till oss när hon vaknar och vägrar ligga kvar. Och det är så jobbigt tycker jag! Jag sover dåligt, kan knappt röra mig för att hon inte ska vakna. Hon sover också väldigt dåligt när hon är sjuk så jag vaknar säkert varje timma med en gråtande millie i örat, ja usch jag hatar att sova dåligt. Idag gick det inte ens att sova eftermiddagsvilan i sin egna säng så för att hon ändå ska få vila ut lite för att vara liiite gladare fick hon sova i vår säng tills hostan började och hon vaknar ändå.

Idag kunde jag ta en skön paus från gnällandet. Jag och Camilla åkte ner till SATS och pratade och titta runt och på onsdag ska vi börja träna där. Aaah vad läskigt! Men vi ska peppa varandra och komma igång ordentligt nu för det behöver vi! Jag är lite rädd för att jag ska tröttna men det får bara inte hända då jag har bundit mig i ett år och det är bajsdyrt!! Så nu jävlar ska det tränas!

Efter vi var på sats åkte vi hem till camilla och bakade en god smulpaj med hallon och mango, haha jaja lite gott måste man äta! Det var mysigt att sitta och snacka i lugn och ro :)

sjuk igen :(

Inatt hade Millie jättehög feber. Ville inte sova i sin säng så vi klädde av henne och hon sov mellan oss i sängen. Hon vaknade till och från och var ledsen. Stackars lilla. Och stackars mig som sov dåligt också :(
Så jag gick upp med henne imorse med ett öga stängt fortfarande... Vi satt och tittade på tv och jag lyckades göra den första flätan i Millie fjun!! Wieee :)

Hon mår alltid bättre på morgonen och sämre till kvällarna.
Hon har även varit ganska slemhostig idag. Hon har inte haft så hög feber som sist när hon inte orkade nånting. Utan nu orkar hon gnäla massor. Men det är synd om henne och det är så tråkigt för vi blir så trötta och utmattade också. Hoppas det går över fort nu.

Idag gick vi ändå till Ica med Millie, lite friskluft kan väl inte skada?
Sen sov jag och Millie eftermiddagsvila i över två timmar!
Middag var hon inte så sugen på, men frukt gick ner och självklart glass som pappa köpt till Millie :)

magsjuka?

Idag har hela familjen varit lite dåliga och konstiga i magen. Jag började inatt, sen Linus imorse, men Millie har nog mått bäst, bara bajsat lite mer än vanligt. Vi kanske fick nån bacill på ringblomman igår... Men vi har ändå ätit under dagen och mer har inte hänt så hoppas det var över så snabbt.
Millie har ikväll varit gnällig och kännts lite varm, hoppas jag bara inbillade mig.

Eftersom vi inte mått så bra har vi varit hemma. Millie fick sova ute på balkongen gör att få i sig så lite baciller så möjligt och vi har vädrat massor. Vi tog en liten promenad efter lunch för att andas lite friskluft och hälsa på änderna.

En ganska tråkig lördag när det blir såhär, hoppas det inte blir mer sjukt nu. Millie har stått och dansat upp och ner när vi har haft hennes skiva på med barnvisor. Hon är så rolig för hon böjer ner huvudet och tittar neråt medans hon stutsar upp och ner :)

Roadtrip

Igår gjorde vi inte så mycket. När Millie vaknat från sin förmiddagsvila åt hon lunch och åkte med pappa och farbror charlie till stinsen och fikade :) jag gick hem till Camilla och hängde med henne och Hailey. Det var mysigt och roligt att umgås med ett annat barn än sitt eget en stund :)

Idag var vi så tokiga att vi åkte till enköping för att gå och shoppa på den berömda godisgallerian! Ojojoj så mycket godis de har där!
Vi har inte köpt hem godis på en månad så då tyckte vi att vi skulle festa till det med att köpa roligt godis som är lite ovanligare. Haha vilka tjockisar vi är!

Påvägen hem tyckte jag att Millie och jag skulle förbi och hälsa på på Ringblomman. Millies framtida förskola :)
Millie trivdes och tog för sig. Lekte och brydde sig inte om mig. Vi fick bulle till mellanmål också, mums! Det var roligt att se henne leka där.

Sen kom vi hem och hon och pappa tog en tvåtimmarsvila!
Kl fem väckte jag de och sa att farmor var påväg, så hon kom och lekte med Millie medans vi fixade med middag.

Nu ska vi titta på något roligt och äta godis :) Trevlig helg på er!

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0