Reeegn

Idag hade vi föräldrargrupp på bvc, idag pratade vi om sömn och olyksfall. Efter det åkte jag Jaqueline och tjejerna till Lundmyr lagret idag igen för de skulle tydligen ha mera kläder idag. Så mycket mer var det inte men jag kunde inte hålla mig från att köpa ett par strumpbyxor! När vi skulle börja gå därifrån skrek Millie nåt hysteriskt. Stackarn hade bajsat och var trött så jag fick stå där med en skrikig Millie. Men när vi sprang ut i det galna regnet och började åka iväg i bilen så slocknade hon snabbt. Hon har börjat sova mindre och sämre om dagarna tycker jag... Söta kläder Millie fick av farmor innan hon fanns!

Shopping!

Idag har vi hängt i centrum med mormor, vi åt lunch och hade trevligt! När vi kom hem så åkte vi med pappa och farmor till Lundmyrs lagerlokal där de hade utförsäljning! Åååh så mycket fina saker, och pappa blev lite galen och shoppad massor! Sen åkte vi till ÖoB där mamma hittade ett par skor för 79kr, wiiie! Eftersom det har varit full rulle har Millie sovit korta tupplurar under hela dagen och inte ordentligt, så nu när vi kom hem var hon så övertrött att hon inte kunde somna. Så jag har matat och vaggat, matat och vaggat i två timmar nu innan hon somnade, hoppas hon sover ut nu...

En liten kompis

Idag tog jag och Helena en promenad till vår gamla arbetsplats, Ringblomman! Alltid lika roligt att träffa de små barnen! Vi tog även med oss Helenas barbarn, Lias och hans mamma så de fick kolla in den framtida förskolan han och Millie ska gå på, om de får plats, Annica ;) När jag såg och hörde den där lilla femveckors rösten så inser jag att det har hänt mycket på snart fyra månader! Här är Millie och lilla Lias!

Här sitter vi och tar ett glas ;)

2012-05-28_19_35 (MMS)

Här sitter vi och tar ett glas ;)

Tråk måndag

Jag hade en sån mysig och underbar dag igår när vi var tillsammans alla tre att jag bara vill att hela veckan ska gå fort och att det ska bli helg igen och Linus kan vara med oss hela dagar! Vi saknar dig pappa!

Gullunge

Mammas gullunge!! Och pappas gullunge också såklart! Idag vaknade vi som vanligt kl sex. Då är oftast natten slut för Millie. Jag gav henne mat och sen tog Linus henne. De lekte och badade och jag fick ligga i sängen och bara vila utan att behöva öppna ögonen, det var skönt! Jag gav Millie lite mera mat och så gick hon och Linus ut på promenad, de matade änderna och gick och handlade. Sen gick vi tillsammans med farmor till kondis där jag fick en morsdag-glass! Vidare till centrum sen innan vi tog bussen till mormor och morfar där det bjöds på flintastek. Till efterrätt blev det en riktig sommartårta, marängtårta med hallon och jordgubbar eftersom morbror Jorge fyller år. Gott!!

Vi två

Usch vilket tråkigt inläg det blev förut. Men jag blir ju så trött på att mina fötter aldrig får må bra. Jaja, idag är Linus borta heela dagen så jag och Millie umgås själva. Hoppas ni alla får en mysig lördag!

jag blir så jävla trött!!

För en vecka sedan slutade jag med antibiotikan och mitt nageltrångssår har inte blivit mycket bättre sen dess. Och på det tror jag att jag har fått nagentrång i andra stortån också!! Jag opererade lite själv och fick ut en liten nagelbit. Tänk att jag aldrig haft nageltrång förr och nu får jag det plötsligt, och jag får ju riktiga köttsår på en gång! Fan jag blir galen, jag går ju runt konstans och har småont i tårna. Jag blir så jävla trött...

Frukost ute i solen :)

2012-05-25_11_31 (MMS)

Frukost ute i solen :)

sommarbebis!

Igår somnade Millie för natten strax efter åtta (i sin spjällis såklart) och gissa om jag blev chockad och lycklig när hon vaknar och jag ser att klockan är fem!! Hon sov i nio timmar!! Det är ju helt galet! Hon åt och så sov vi vidare till sju. Underbart!

sov unge, sov!

När vi kom hem från promenaden så var jag svettig och varm så Millie tyckte nog det var oskönt i mina armar så vi la oss i sängen och så gav jag henne mat. Millie somnar ju bara i mina armar och vilar där under dagarna, ibland går det att lägga ner henne små stunder men oftast vaknar hon på en gång. I den här värmen känner jag nu att vi måste försöka ändra på det för annars kommer vi ha det så svettigt varje gång hon ska sova på mig. Så idag började jag. Hon hade sovit pyttelite så jag visste ju att hon var trött. Efter att jag gett henne mat och bytt blöja la jag henne i sin spjällis. Där fick hon ligga och varva ner och ibland såg det ut som att hon skulle somna men hon blev bara surare och surare. 50 minuter låg hon där totalt varav de sista fem skrek hon. Jag tog upp henne och efter femton sekunder i mina armar sov hon! Jäkla unge! Jag lyckades lägga ner henne men hon sov bara en halvtimme så när jag skulle försöka igen skrek hon bara så nu ligger hon här i min famn och sover....

Förskolans dag

Idag var jag och Millie på föräldrarträff på bvc. Vi pratade om infektioneroch vaccinationer, inte så intressant, mest roligt att träffa våra nya vänner Jaqueline och hennes bebis Lovine och när alla bebisar ligger på madrasser på golvet och leker! Super gulligt! Efter det tog jag och Millie bussen upp till Ringblomman just idag när det är förskolans dag! Vad roligt det var att träffa alla barnen! Sen tog vi en promenad tillbaka hem, och oj vad varm det var!! Millie fick ligga i bara t-shirt men det var nog varmt det med.

Långpromenad

Idag har vi varit på långpromenad nu när min tå är bättre, vi gick i ca två timmar i det fina vädret! Det var nästan för varmt, men jag ska försöka att inte klaga eftersom jag har längtat såå efter sommaren, men när det är för varmt så klagar jag lite! Sen har jag svårt att veta hur jag ska klä skruttan så hon inte får värmeslag eller fryser... Farmor var här och lekte med Millie idag och för första gången så skrattade Millie massor med små skrattljud! Det lät så gulligt!!

superhjälte

Man kan säga att jag är lite av en superhjälte! Jag kan producera mjölk som får en annan liten människa att växa. Om man tänker efter är det en ganska häftig grej!

lunch med gammelfarmor

Idag har Millie och jag haft tjejlunch med Millies gammelfarmor (låt er inte luras av namnet, hon är inte gammal!) :) vi åt en god kinabuffé ute i solen. Jag kom på då att Millie är fjärde generationen på både pappas och mammas sida, det är häftigt! Fyra generationer av kärlek!!

Nästan!

Millie rullade nästan över på magen! Hon har ju halva kroppen ner men hennes armbåge gjorde att hon inte kom runt. Snart kanske!

45graders vändning

Millie har börjat vända sig en kvartsvarv åt höger. Det är jätteroligt att se när hon böjer sig till en korv och vänder sig, men läskigt på skötbordet! Idag var vi först uppe hos farmor som inte hade träffat Millie på så många dagar att hon hade abstinens ;) sen åkte vi vidare på söndagslunchen hos mormor och morfar. Min pappa hade lagat min älskade kycklinggryta, så idag blev jag ordentligt mätt! Juste, igår så grävde jag runt i min tå och fick ut nagelbiten som orsakat infektionen, ååååh vilken lättnad! Hoppas bara såret stängs och läks ihop snabbt och snart!

frieri?

Nu har jag tagit av mig min förlovningsring eftersom den var så stor att den gled av. Jag beställde en ny symbolisk miniring att ha under tiden. Den är i silver och så tunn som den kan bli, jag känner eller ser den knappt men jag tycker den är jättesöt! Linus tog på mig den och friade på skoj eftersom han inte kan bestämma sig om när han vill gifta sig. Så jag får fortsätta drömma... :)

Lördag

När alla har långhelg jobbar Linus extramycket! Han jobbade idag också :( om jag vore rik skulle jag betala hans lön och så skulle han få vara hemma med oss hur mycket han ville! Vilken dröm va?! Roberto ringde mig imorse och bjöd med mig till centrum och eftersom jag var ensam och inget att göra så gick jag och Millie dit med honom och barnen. Vi lunchade och sen kom mormor och morfar ner och bjöd på glass. Vi hängde lite tillsammans och sen åkte vi hem till mormor och morfar. En mysig dag har vi haft och nu ska jag och Millie njuta av att ha pappa hemma! Millie har börjat göra små situps för att hon hela tiden vill sitta upp, så ibland får hon sitta i soffan och vara glad!

Torsdag

Jag orkade inte skriva igår, hände inte så mycket kul... Linus jobbade tråkigt nog så jag och Millie lekte själva. När pappa kom hem tog vi en liten promenad, sen hade vi tacokväll och så hann vi leka lite med Millie:)

God morgon!

2012-05-18_09_54 (MMS)

God morgon!

Sova gott

Idag fyller vi tre veckor sen Millie började sova i sin spjällis!! Det är helt otroligt hur det gick från ena dagen till den andra och har funkat varenda natt. Det märks att hon sover bra där, förut sov hon två-tre timmar bara innan hon skulle ha mat men nu sover hon fem timmar i sträck första passet sen äter hon och sover tre timmar till ungefär. Sen har jag och Linus fått tillbaka våran stora säng, Det är underbart!

Övar på att ligga på mage

Men det är inte alltid lika roligt... Inatt drömde jag att Millie slet av min bröstvårta när hon åt, det var så äckligt!!

Jag vill äta upp dessa kinder!!

2012-05-15_22_30 (MMS)

Jag vill äta upp dessa kinder!!

Projekt minigarderob

Jag fick en jätterolig idé på en sida som gör om ikea möbler, ikeahackers.net. Så jag hittade denna möbeln på blocket och gjorde om den lite och nu har Millie en supertuff liten garderob!

Busungen bajsa ner mamma och sängen imorse!

2012-05-14_07_31 (MMS)

Busungen bajsa ner mamma och sängen imorse!

Älskade Ikea

Hej! Idag åkte vi till Ikea för att Linus har tjatat om ett svalare täcke då han svettas som en gris på natten. Vi köpte även en spegel till hallen, jag tycker att vi nyss har flyttat hit (nu två och ett halvt år sen) så vi har bara haft en provisorisk stående där, men nu äntligen ska det upp en på väggen! Och lite småskit som det alltid köps på ikea :) Sen åkte jag och Millie till mormor och morfar på söndagslunch. Morfar grillade flintastek! Millies kusiner Fernando och Isabelle är så söta mot Millie. De frågar hela tiden efter henne, vad hon gör, de klappar och pussar på henne och ibland blir det lite hårdhänt haha men de menar ju bara väl. Det ska bli så roligt när Miliie blir lite äldre och de ska springa runt och busa!

Grattis farfar!

Igår var vi på kalas hos farfar som fyllde år! Jag bloggade inte på kvällen för jag var så mätt, haha det var verkligen längesen jag kände mig sådär mätt! Vi åt hemmagjorda plankstek, det var sååå gott! Sen hade jag bakat en smulpaj som jag knappt orkade äta, och det är ovanligt! Jag var så mätt hela kvällen! Idag jobbar pappaLinus :( det tycker jag och Millie är tråkigt. Här ligger hon och leker, men hon är mer intresserad av tvn än av figurerna ovanför :)

Dagens outfit

En 70tals-bebis!! Mormor, morfar och tia Vali var här och lekte med Millie idag. Millie pratade som en galning med sin morfar, hon log och var så glad! Hon är nästan aldrig så med mig, det är som om hon vet att jag har maten och då ska det bara gnällas och ätas, men med andra kan man vara så glad. Hon är så söt när hon pratar massor nu!

Besök hos doktorn

Idag hade jag återbesök hos doktorn för nageltrånget. Tanken var att det skulle ske en liten operation men nej, det såg bättre ut så jag betalade 200kr för att höra det och 150 kr för en vecka till med antibiotika. Jag som aldrig går till doktorn i vanliga fall har fått lagt över 1000kr sista månaden på mina och Millies svampproblem och min jävla tå! Nu har jag ett nytt projekt på gång här hemma, när det är klart får ni en bild!

Projekt "levande tavla"

Jag hittade en stor tavla med en rejäl ram på second hand för 50kr. Jag slände tavlan och målade ramen vit. Sen häftade jag fast ett tyg på den och nålade fast mina gamla gosedjur Björne och hans snigel där. Björnes magasin verkar ju inte finnas längre så Millie kommer tycka att det var ett sånt där jättegammalt program som mamma tittade på när hon var liten sen när hon blir större :) Nu måste jag bara hänga in den i hennes rum! Titta vad häftig den blev!

Vi mår bra

Vid halv elva vaknade Millie till med ett skrik och grät hysteriskt i 5-10 minuter. Jag förberedde mig på den värsta natten... Men hon lugnade ner sig och vi gav alvedon, kramade henne lite och så somnade hon om och sov bra hela natten. Vilken tur att hon inte reagerade värre än det! Idag har hon också mått bra, lite gnälligare men bra. Vi har bara varit hemma och tagit det lugnt. Juste, hon vägdes och mättes igår också! 5845 gram och 59,5 cm. Inte konstigt att jag har träningsvärk i armarna efter att jag bär runt henne så mycket! Tyvärr får jag inte upp någon bild just nu, vet inte vad som hänt...

3 månaders sprutor

Idag var det dax för lilla hjärtat att få sina första sprutor mot allt vad det nu är. En i varje lår. Åh stackars lilla gumman vad hon började skrika och gråta, jag satt med henne i knät och grät jag också och Linus satt bredvid och sa att det var lugnt. Usch vad hemskt det var att höra henne. Så fort hon fick tutten så lugnade hon snabbt ner sig. Vi hann till och med gå i centrum med en glad Millie. Där träffade vi farmor och farbror Charlie och Millie fick en solhatt av farmor :) Jag hittade också enmsolhatt som jag hann ta kort på innan Millie blev sur! Hon ser ut som en liten blomma!
Nu har kvällen varit ganska lugn och jag hoppas verkligen inte Millie får feber eller ont för då blir jag så ledsen.

Kalasbyxor

Strumpbyxor är min nya grej! Inga strumpor att sparka av sig och så ser det så gulligt ut! Söta små fötter och tjocka små ben, titta så gulligt! 
Igår gich jag in på albrekts guld för att fråga hur mycket de tar för att förminska ringar (min förlovningsring har blivit för stor för mig) Det skulle gå på över 2500! Då kan jag ju lika gärna köpa en ny och det kan jag inte göra nu när man inte tjänar så mycket pengar. När vi någon dag gifter oss ska jag lägga pengarna på att göra om ringen men nu under tiden får jag gå runt med den på långfingret för jag vill inte ta av mig den!
Jag har börjat tappa jättemycket hår! När man är gravid tappar man inte så mycket men sen kan man börja tappa massor på grund av hormoner tror jag. Fy det är läskigt, om det fortsätter såhär kommer jag snart se ut som Millie, skillnaden är att hon är så söt utan hår!!

Helgen

Igår gjorde vi faktiskt inte så mycket, jag njöt över att Linus var hemma med oss. Tycker det är så synd när han jobbar, då hinner han och Millie ses så lite, därför älskar jag helgerna när vi tre får umgås mycket! Så vi var mest hemma igår och hade lördagsmys! Idag städade vi hemmet och sen åkte vi iväg till stinsen. Jag måste köpa en solhatt till lillgumman men det fanns bara stora storlekar. Millie fick ett par ballerina skor istället :)
Farmor var över en sväng och gosade med Millie ikväll också.
Mina nya skor

Maskar

Millie har börjat öppna och stänga händerna massor sen ett tag tillbaka. Hon griper lite lätt i saker men de ramlar bara ut ur handen. Då kom jag på att jag har en underbar liten maskfamilj och tänkte att hon nog kan hålla i bebismasken. Och det är den ända som hon kan hålla i lite längre stunder. Så jag har opererat in en varsin bjällra i bebismasken och mammamasken för att de ska vara lite roligare och det ser ju så gulligt ut när hon håller i den!

Baby sneakers

Det var trevligt på föräldrargruppen idag. Vi pratade mest om mat, när och vad bebisarna kan börja smaka. Efter det gick jag och Jacqueline på en promenad med våra barnvagnar och åt lite matsäck vid väsbyån. Sedan var det dax för mig att gå till doktorn. Det gick bra, nu ska jag äta en antibiotika kur och sen tillbaka dit om en vecka för att se vad som behövs göras. Tur det för ikväll när vi gick på en liten promenad till ica så hade jag så fruktansvärt ont! Så jag hoppas verkligen att det blir lite bättre snart. Nu har farmor varit här och lekt med Millie.  Pappa har beställt en present till Millie som kom just idag till hennes 3månadersdag! Tyvär är de fortfarande lite stora.

3 månader

Idag blir våran Millie 3 månader! Oftast tycker jag att tiden går supersakta, men tre månader har ändå rullat förbi i en trevlig takt :)
Här leker hon idag med sin gusanito som hon fått av mormor Karen och äter lite på den också!
Snart ska vi iväg på våran första föräldrargrupp på bvc, det ska bli spännande. Sen ska jag till doktorn och kolla tån äntligen för nu har jag haft nageltrång i fyra veckor, och det ser inte vackert ut. Så vi får se hur allt går!

SOL


Idag kunde en glad mamma duscha och äta frukost i lugn och ro!
Sen har jag och Millie varit och fikat med Josse. Vi satt på uteserveringen och det var så varmt och skönt, det är ju nästan sommar!
Millie ute på balkongen för första gången.

Euforisk!

Vilken lycka!! Jag la Millie i sin säng igår kl nio och hon sov nästan till tre! Då åt hon och sov sedan vidare till sju! Jag var så glad på morgonen när jag upptäckte det! Det ända jobbiga var att mina bröst var sprängfyllda,jag trodde de skulle explodera! Vi gick upp alla tre, åt lite frukost och gick ut på en långpromenad tillsammans med farmor. När vi kom hem fick Linus den briljanta idén att vi skulle baka, så nu har vi ätit en supergod päronsmulpaj, namnam!
Idag har Millie badat själv.

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0