Ett magiskt bröllop

Vilken otroligt fin dag vi var med om i fredags. Att först komma till den fantastiska gården, klä upp sig och sen den fina vigseln. Åh så vackert allt var! Det blev emotionellt och självklart fällde jag många tårar :)
Resten av dagen var underbar också! Åt så god trerättersmiddag, fina tal, skratt och dans hela natten lång! Vi dansade nog till strax innan tre, då var vi helt slut och avslutade festen :)
Jag och Linus fick sovmorgon till nio då vi vaknade, kl 10 gick vi ner och åt såå god brunch innan vi checkade ut och åkte hem med ett leende på läpparna men ack så trött jag var ändå. Vi åkte hem till mormor och morfar, Millie hade haft det så bra tillsammans med dem och de tillsammans med henne! Kul att höra!
Vi stannade där hela dagen och kollade på den spännande matchen mellan chile och brasilien som tyvärr inte gick så bra :( eftersom Millie kom i säng så sent sov hon till åtta idag!! Vilken sovmorgon, hon brukar ju vakna vid 5.30 så det här var underbart! Så nu när vi har semester ska jag nog skjuta på hennes tider lite :)
Idag har vi bara tagit det lugnt, vart ute och lekt, lagat god mat, lammfärsbiffar med ungsrostade rotfrukter och tzatsiki, namnam!
Här får ni lite vackra bilder!

Nu semester!!!

I förrgår fyllde Linus år! Grattis! Tur att jag och Millie var hemma och vabbade för då bakade vi en sockerkaka med glasyr på som fick bli hans tårta :)
Millies ögon har varit mycket gäggiga och väldigt röda faktiskt :( det känns som om det börjar vända idag, hoppas.
Igår jobbade jag min sista dag! Woohoooo nu har jag lång semester med min lilla älskling och de två sista veckorna får vi ha med pappa också ♡det ska bli så mysigt med mitt lilla hjärta!

Idag håller vi på att förbereder för fullt för att gå på bröllop, det kommer bli såååå kul! Min älskade vän Linda och hennes Farzad, ska bli så mysigt! Snart ska vi åka in och lämna av grisen på mormor och morfars jobb och därefter ska vi bege oss mot Lidingö där vigseln äger rum kl 16 på högberga gård :)
Härlig start på semestern :)

Midsommar

Vi har haft en mysig och lugn midsommar, grillat, lekar och trevligt hemma hos mina föräldrar bara.

Sen har helgens väder bara varit piss, kallt, regnigt och jävligt, fy så tråkigt det är! I söndags var vi på lek och bus med kusinerna Amanda, Fernando och Isabelle men mormor och morfar. Millie har fäst sig massor till sin Mossa (morfar) det är roligt :) hon har börjat med en ny rolig sak också hahah eller en dag gjorde hon såhär, i vanliga fall när hon gråter med mig ropar hon efter pappa och när hon är med pappa och grinar ropar hon efter mamma, alltid den andra. Här om dagen när vi båda var hemma och vi bråkade om något ropade hon mormor och morfar i gråtet och en stund grinade hon efter farmor, haha så tokig och rolig!

I måndags åkte vi till förskolan, fyra arbetsdagar blev färre, tre timmar efter vi kommit ropade de in mig för att Millie hade plötsligt fått ögoninflamation så vi fick åka hem. Så nu har vi varit hemma och myst och lekt massor, tur är hon ju inte dålig, bara geggig och röd i ögonen.

långhelg

Och snart semester!!!! Bara fyra arbetsdagar kvar! Ska bli så skönt!!
Det här ska jag göra i sommar :)
•Mysa!
•Picknicka!
•Umgås
•Utflykter
•Läsa böcker (hm, jag ska försöka)
•Skriva på min barnbok :)
•Kan det bli någon spontanresa? Haha nja jag tror inte det..
•Äta jordgubbar och annat gott :)
•Gosa med bästa Millie och hennes pappa ♡
•Njuta och ha kul!

Vad ska ni göra på sommaren och semestern?

Här ska ni få se på gosan! Pappa har lärt henne hur man står och ser cool ut när man väntar på hissen och i hissen! Haha så söt!

doktorMillie


För några veckor sen när jag var i skolan och Millie var hemma med pappa, skar sig Linus i fingret. De fick åka till närakuten och sy några stygn och det pratades mycket om blod och spruta osv här hemma. Millie var ju med och såg allt men hon var lugn :) vi köpte iallafall en doktorsväska till henne då och de första dagarna gick det ju aldrig att sluta leka! Haha, alla hade ont i magen hela tiden och sprutor delades ut hejvilt, men så gulligt när hon leker! Mamma ont i mage, lägg dig ner! Komma bood, påster, sputa, medicin och allt hon sa :)

Idag var vi uppe hos gammelfarmor och deras hund Ludwig, Millie var så söt och lekte så fint och glatt med både gammelfarmor och Ludwig. Hon hade bakat så goda bullar som vi fikade på också! Linus provade snyggkostym som han ska få låna av Helge när vi ska på bröllop nästa helg!

slarvig igen!

Jag som skulle blogga mera nu när skolan var slut men nu har jag bara glömt! Jag är iallafall överlycklig att få ha lov från alla skolarbeten, nu fokuserar jag 100% på jobbet i två veckor till sen semester!!! Jag hade jätteproblem med jobbet tidigare men det har blivit betydligt bättre efter lite samtal med kollegor och chefen. Hoppas det blir ännu bättre till nästa termin!

Vad har vi gjort då? Njutit av sommaren som ibland är sval och ibland varm! Träffat vänner och familj, jobbat och förskola och juste förra veckan hade vi möhippa för min fina vän Linda, blev en lyckad och rolig dag!

stress stress stress

Jag är så stressad att jag snart bryter ihop. Jag har en helvetestenta att lämna in på söndag som jag inte ens fattar, jag har knappt tid att skriva den heller! Såå jobbigt. Så på fredag kan jag inte fira nationaldagen utan måste skicka iväg Millie till barnvakt så jag kan sitta och tokskriva :( tråkig ledig dag men så får det bli. Sen har jag lite annat pappersarbete att fixa till skolan, andra till jobbet osv. Det ända positiva nu med jobbet är att det gick så långt att mitt arbetslag hade ett allvarligt möte med chefen för att jag höll på att säga upp mig, så missnöjd var jag. Nu har det blivit bättre, och jag anstränger mig och vet att det kommer bli bra. Så nu har jag inte det att oroa mig över. Och nästa vecka när jag skickat in allt dåååå kommer jag börja njuta av sommaren och de sista veckorna på jobbet innan semestern :)

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0