helgen

Nu har vi haft fullt upp!
I fredags var vi och hämtade mormorKaren på arlanda. På vägen hem satt Millie mest och stirrade på henne och vågade inte alls mycket.
När vi vaknade nästa morgon så började hon ta kontakt och sen dess är de som bästa vänner :)
De sjunger och pratar massor och har så mysigt!

Igår hade vi en supermysig dag också! (Tyvärr glömde jag ta bilder :(
Vi åkte till en liten strand som ligger i sollentuna. Jag, pappa, Millie, mormorKaren, Jorge, Elin och storkusinerna Amanda och Danien.
Vi åt god myspicknick, massa frukt och goda kakor :) några badade även men Millie vågade knappt känna med fötterna.
Efter åkte vi alla hem till oss och tittade på fotboll och sen köpte vi hem kinamat.
Resten av kvällen satt vi och bara pratade och umgicks :)

Idag tog vi det lugnt hela förmiddagen. Och efter lunch fick jag och Karen till centrum och kollade runt i säkert fyra timmar :)
Vid fem gick vi hem till mosterVali där hela tjocka släkten samlades idag och åt tacomiddag och firade att Linus fyllt år! Millie var sååå glad och lycklig med alla sex kusinerna! Sprang efter och ville leka med de, och de ochså vill leka lite med henne :)

Juste, de två sista dagarna har Millie bara sovit en vila och det har gått jättebra. Hon har då även sovit till sju på morgonen! Hoppas det fortsätter såhär bra :)

wiihooo

Såhär glada är vi denna morgon för ikväll kommer mamma/mormor Karen!!!

Igår sov Millie till halv åtta! Underbart! Det enda som är konstigt är att hon har börjat vakna på nätterna igen, en eller två gånger. Konstigt...
Men det var skönt med litr sovmorgon. När vi gått upp, ätit frukost och lyssnat på musik (som är Millies nya grej, sätta på cdspelaren) så åkte vi hem till Linda, Meja och Max. Mickan med sina barn Noel, Levi och Milo kom också dit. Vi åt lunch och sen fick Millie sova sin enda vila för dagen. Vad skönt att vi vuxna hann prata massor då :) när de små barnen sov och de stora sköter sig själva och leker så fint!
Millie hittade en gräsklippare som hon tyckte om

Vi kom hem innan fem, åt middag lekte lite och så gick Millie ut med pappa och farmor, och jag gick ut med mina två vänner Helenorna :)
Vi var på tiger, jag drack en god mojito och en päroncider :) prat och skratt och lika roligt som alltid!

Idag är det fredag och jag bara längtar tills ikväll när jag får kram min mammaKaren som jag inte gjort på 14 månader! Ska bli så härligt att ha henne här i två veckor och njuta tillsammans av Millie och sommaren :)

pyjamasMillie

Idag har det sett ut som om Millie har haft pyjamas på sig, men se så söt hon sett ut!

Vi började dagen med att vara hemma. Millie sov vila och sen fick jag väcka henne och så åt vi lunch snabbt innan vi sprang till bussen och åkte ner till lek och bus där vi mötte upp Jacque&Lovine. Vi lekte och hade kul. Mickan och Linda kom ner med alla sina barn också :D
Tråkigt nog kunde jag knappt prata med de för jag hade fullt upp att gå efter Millie.
Hon är verkligen inte rädd för mycket, går vart hon vill och klättrar och tittar inte ens bak om jag är med eller inte!

Efter massa klättrande och lite fika gick vi. Det var dags för Millie att sova så jag passade på att promenera hem när hon sov i vagnen.
När vi kom hem väckte jag henne igen. Vi lagade middag, åt och åkte iväg och storhandlade.
På vägen hem gick vi förbi hon farmor och farfar och lekte lite ute. Millie fick ge Gertrud lite hundgodis :)

Millie när hon leker med sin fina vagn :) men jag blir så trött på henne för så fort den tar emot så skriker hon till för att hon sitter fast (och den är ju ganska stor för henne och våran lägenhet. Haha så hon går ju runt och gnäller hela tiden för det tar emot överallt!

pappa 26 år

Grattis pappaLinus på din 26års dag!

Idag vaknade Millie tidigt igen, jag som trodde hon hade slutat med det... hon blev grinig en stund efter frukosten och bara grät för allt. Men efter sin vila vaknade hon på mycket bättre humör!
Vi åt lunch och skyndade oss att ta bussen till kairo. Där mötte vi Jacque&Lovine.
Åh så mysigt vi har haft det!!
Millie hittade snabbt ner till vattnet och började bada på en gång. Jag fick dra i henne för hon bara skulle gå längre ut där hon nästan inte bottnade!
Ni får se lite mysiga bilder på lilla tjockisen :)

Vi kom hem, åt middag och fixade lite tårta för då kom farmor, farfar, farbrorCharlie, gammelfarmor och Helge hit och firade pappa.
Vi åt marängtårta och lite kakor, gott!
En härlig dag har vi haft :)

Bada och hoppa!

Idag vid lunchtid och efter att Millie sovit vila lagade de äntligen hissen här! Precis lagom till när Jacque&Lovine kom hit! Tjejerna fick lunch och sen åkte vi hem till Lovines faster där Lovines tre kusiner var hemma. Barnen badade tillsammans med Jacque. Millie badade i en stor pool för första gången, der tyckte hon var skitkul :)

Sen hoppade småtjejerna stuttsmatta, oj så roligt de hade, sprang, hoppade och ramlade! Sötnosar!

Vid halv fem kom pappa och hämtade oss, vi köpte med oss mixsallad från "schneiders" gott!
Sen gick vi till centrum och handlade lite till en liten fika vi ska ha för pappa som fyller år imorgon :)

ny vagn

Idag tog vi det lugnt här hemma på förmiddagen. När Millie vaknade från vilan åkte vi till "Kom" och åt lite lunch och kikade på loppisgrejer. Millie fick en fin virkad morot till sitt kök. Sen åkte vi till barnens hus och köpte en slang till däcket så nu funkar vagnen, hoppas bara de kommer och fixar hissen imorgon annars kan vi inte ta oss lång härifrån :/

Vi åkte hem och Millie sov eftermiddagsvila. Jag och Linus satte igång en gryta med köttbitar och morötter som dick stå och puttra länge.
När Millie vaknade somnade visst jag på soffan haha. Men hon och pappa väckte mig och så kokade jag ris och sen åt vi den goda grytan. Mm så gott och mört köttet blev! I vanliga fall har Millie lite svårt att äta kött men det här gick bra!

Efter middagen gick vi upp till farmor och farfar och farbrorCharlie.Farmor hade sagt att Millie skulle ta med sig sin Musse, så hon gjorde det. När vi kom dit stog det en jättefin liten briovagn till Millie från dem och gammelfamor och Helge.
Vi åt söndagsglass som har blivit en liten tradition nu på sommaren, och Millie körde runt på sin vagn :)

Tack snälla ni för den fina vagnen!

Midsommar

Igår var det midsommar. Det bjöds på fint väder och god mat.
Jag och Millie skulle först möta upp kusinerna, mormor och morfar i smedby och dansa runt midsommarstången men när vi kom ner ut ur hissen märkte jag punka på vagnen. Så det var bara att gå hem. Millie blev jätteledsen eftersom hon princip var ute och sen fick gå hem igen utan att ha gått ut, stackarn fattade ingenting.
Så hon fick sova middag hemma och sen när pappa kom hem och hon vaknade åkte vi direkt till mormor och morfar istället.
Där var hela stora tjocka släkten! Tror vi var 22 stycken. Vi åt grillat och åt jordgubbsmarängtårta och hade trevligt. Millie hade hur kul som helst med sina sex kusiner/sysslingar.

Vid sju åkte Millie hem med pappa. Jag fick vara kvar och festa lite :) men det blev faktiskt ganska lugnt. Några snaps och visor med mest trevligt prat och häng.
Jag kom hem vid ett, jag fick väcka linus som hade somnat på soffan och så gick vi och la oss. Jag han knappt sova fem timmar innan Millie ville upp kl sex. Usch men då fick jag gå upp helt enkelt.

När hon sen skulle sova förmiddagsvila hann jag sova ungefär 20 minuter innan hon vaknade. Åååh så trött jag var. Vi gick ut och promenerade och handlade till middagen efter lunchen alla tillsammans. Egentligen skulle vi ta cykeln eftersom vagnen har punka men våran hiss har varit trasig sen igår. Så vi fick gå helt enkelt och bära lite på Millie.

Vi svängde även förbi kondis och tog oss en fika innan vi gick hem :)
Sen när Millie sov eftermiddagsvila fick jag sova i ungefär en och en halvtimme! Så underbart men jag var fortfarande helt trött i kroppen.
Vi åt goda hemmagjorda hamburgare och sen gick vi ut och lekte igen.
När vi kom in badade jag och Millie och sen lekte vi lite innan sängdags.
Nu ska vi titta på film här hemma, hoppas den är bra så jag inte somnar på soffan :)

Långhelg

Igår åkte jag och Millie ner till bollstanäs. Där mötte vi Jacque&Lovine och gick och träffade ett stort gäng mammor med deras barn. Det var så mysigr så. Vi åt picknick och lekte. Millie var mer intresserad av att vara på den stora lekplatsen med de stora skolbarnen som kom sen och lekte.

På kvällen sen efter middagen gick vi ut och provade cykeln litegrann. Usch det är verkligen läskigt när jag inte har cyklat på så länge!

Sen gick Millie på promenad och hem till farmor med henne och pappa, och jag åkte hem till mina föräldrar för igår kom min morbror från chile. så vi hade lite trevlig middag!

Idag fick jag sovmorgon! Millie sov hela natten och vaknade 6.40 då hämtade jag henne och så låg vi kvar i sänhen en timme till och gosade och halvsov. Mys!
Vi år frukost, lekte här hemma och sen gick ut och lekte. Våran gård är inte als rolig nu när det byggs härute. De har stängt av halva så man kan inte åka rutschkana :( vi gick promenad istället. Millie jagade hundar, änder och fåglar :)

När vi kom in sen och kl blev elva så åt vi lunch, Millie började bli jättetrött eftersom jag hållt henne vaken för att bara få en sovvila.
Men det gick bra. Hon sov nästan två timmar.
Pappa kom hem tidigt från jobbet, vi åt lite mellanmål och gick ut och lekte igen. Hon ramlade och slog sig och fick et sår på pannan :( men hade som roligast i en trapp med ramp, här behövs ingen lekplats heller ;)

Sen åkte vi till mexicana och åt middag där.
När vi kom hem hämtade vi cykeln och tog några varv. Millie verkade rätt glad och nöjd därbak och jag jätteskakig och ovan!
Efter cyklingen gick vi upp till farmor och farfar och åt glass :)
Det blev sent så vi kom hem och la Millie.
Vilken mysig dag såhär innan långhelgen :)

snoris

Igår kväll vaknade Millie med ett hysteriskt skrik nästan. Hon hostade och var så täppt i näsan. Men allt blir så tokigt för hon vill inte somna utan napp men när hon tar den så kan hon inte andas och börjar skrika och gråta. Tokunge! Halv två vaknade hon sista gången och jag kunde äntligen få somna.
Hon sov till sex och när jag tog upp henne hade hon torkat snor runt halva näsan. Haha fy bara hon inte blir sjuk så nöjer vi oss med snor.

Vid nio somnade hon förmiddagsvila och jag gick också och la mig i sängen och så sov vi till kvart i elva, underbart!

När hon vaknade sen åkte vi ner till lek&bus med några vänner. Jag kände att Millie ändå mår bra och så, så lite lek skadar ju inte :)
Hon klättrade, hoppade runt som en galning och hade roligt men blev lätt frustrerad när hon inte kunde ta sig ner.
Hon har verkligen börjat visa en annan envis och skrikig sida nu när hon inte får aom hon vill!

Vi promenerade hem från infra och Millie sov en stund i vagnen.
När pappa kom hem åt vi middag och sen åkte vi till rusta. Vi köpte med oss jordgubbar och gick hem till mormor och morfar och fikade lite gubbar och körsbär :)

Nu sover Millie, hon har vaknat en gång sådär hysteriskt igen. Jag fick ta upp henne och lugna ner henne. Hon hostkräktes en liten slemklump och så lyckades hon somna om utan nappen. Så hoppas resten av natten går bra.

Hästar

Millie och Isabelle tittar när Fernando spelar på iPhone igår :)

Idag har vi äntligen träffat våra kära vänner Jacque&Lovine efter att de var sjuka förra veckan. Vi lekte ute på gården lite, här hemma och åt. Sen sov Millie och när hon vaknade gjorde vi lite smoothie till mellanmål :)

När pappa kom hem gick vi och handlade till tacomiddagen!

Efter vi ätit och var mätta gick vi ut och tittade om vi kunde hitta hästarna idag, och vi såg tre hästar!

På vägen hem stannade vi och luktade på blommorna och lekte vid hasselskolans lekpark

Fjärilshuset

Igår åkte vi till fjärilshuset!
Det första vi såg var en sköldpadda och sen stora karpar. Millie tittade och vinkade :)

När vi sen fortsatte in till fjärilarna var det inte lika roligt, då ville hon mest gå i trappstegen. Jag tyckte det var spännanfe med alla gula fiskar och fjärilar som ser så vackra ut när de flyger men läskiga när de sitter för de har obehagliga "ögon" haha men det var fint.

Vi gick runt lite och tittade, Millie mest skuttade runt och sen gick vi ut i det fina vädret och åt lunch.

Vi tittade på stora fåglar som hade samlats utanför och Millie lekte på en liten bro.
Påväg mot bilen hittade hon en fågel som hon jagade runt halva ängen!

Vi åkte hem, Millie sov och sen när hon vaknade gick vi ut på gården och lekte en stund innan vi gick in och lagade middag.
Sen kom mosterCami hit.
När Millie gick och la sig så gick jag och Cami ut på byn och drack en öl och en cider :)
Gott och mysig kväll :)

Nu sover Cami här på soffan och Millie i sin säng, pappa är på gymmet. Sen ska vi åka hem till mormor och morfar på söndagslunch!

stängda förskolan

Idag var sista dagen som öppna förskolan hade öpper innan sommaruppehållet. Så vi var självklart där när det var extra festligt. Vi kom dit precis till sångsamlingen. Efter det var det lek, Millie älskar att åka i deras lilla rutschkana, upp och ner, upp och ner, tröttnar aldrig! Sen åt vi lunch jag hade med mig och så bjöd de på glass och bullar! Det tyckte jag och Millie var mums :)
Vi lekte lite till och "degade" innan det stängde.
Millie fick även låna deras samlingsdocka som hon vart så förtjust i. Hon kramade henne, åkte bil och båt med henne. Skjutsade henne i vagn och till och med åkte rutschkana med henne!

Det känns lite tråkigt att det stänger nu, men vi har verkligen haft kul och varit glada att spendera många timmar där. Det är verkligen en fantastisk sak som finns!

Sen gick vi hem. Tog en eftermiddagsvila och sen kom pappa hem precis när Millie skulle vakna. Vi lagade middag och åt. Sen tog vi en promenad och skulle se om hästarna var ute i stora wäsby, det var de inte :(
Det rog en evighet att gå hem eftersom Millie skulle plaska med händerna i varje pyttevattenpöl hon hittade :)

När vi kom hem var det baddags, välling, borsta tänderna och godnatt!

Nu har jag allt!!!

Idag var jag och Millie på öppna förskolan på förmiddagen. Vi hade sångsamling, målade lite och åt lunch. Sen gick vi hem i regnet och lystnade på musik och dansade :)

På eftermiddagen åt vi middag och sen åkte vi till fresta och köpte en vagn som jag hittat på blocket. Jag gjorde det nog för Linus skull eftersom han prompt skulle ha en ny. Men jag är nöjd! En mycket smidigare och lite mindre även fast det är stor :) haha.
Sen åkte vi vidare till svartrökarnas där pappa hade beställt en köttpåse. Millie hittade en spännande björn som hon hälsade på och pratade med!

När vi parkerade bilen hittade vi farmor, så hon följde med oss på provturen med nya vagnen när vi gick och köpte blöjor.

Nu har jag även allt fixat!!
Jag hade satt ett tak på ca 1500kr på en cykel, korg, stol och hjälm men plötsligt var det som om jag hade "gud" på min sida haha och nu harjag hittat riktiga fynd! Igår köpte jjag en cykel för 500. Idag en cykelstol till Millie för 75 och en hjälm för 20! Nu måste vi bara sätta fast, stolen och ut och köra! Men jag måste nog köra några varv utan Millie innan jag vågar sätta henne bak!!

Deg!

Imorse började Millie med att leta efter naveln :)
efter tio gick jag och Millie till öppna förskolan när hon sovit lite morgonvila. Vi lekte och kände på play-doh-lera för första gången! Det var jättekul! Hon härmade mig och rullade mellan händerna, petade ner fingrarna och drog den så det blev små bitar. Ett annat barn satt mittemot och hpn gjorde nåt med munnen så då fick Millie idén att smaka lite också.
När öppna förskolan stängde gick vi och handlade och sen gick vi till grillen här vid station och köpte en korv som vi åt vid ån. Och så lekte vi ute på gården.

Sen fick vi hem och sov, jag tokslockna igen på soffan, så skönt!
När vi vaknade skjutsade jag in mat i ugnen och medan den blev klar gick vi till biblan och sen hem och åt.
Millie fick även baka med en lera som jag hade hemma, men den var lite kladdig så jag ska göra en egen som jag alltid gör på jobbet, enkelt och giftfritt!

Sen åkte vi med farmor och handlade på Lidl, när vi var klara där så blev det lite fika hoa farmor och farfar och farbrorCharlie ute i det sköna vädret. Imorgon ska det tydligen regna igen :( man får passa på de dagarna som är fina!

Eurostop

Idag åkte vi på utflykt med Camilla i hennes bil till Eurostop :)

Där fyndade jag ett par gymbyxor för 100:- och en "fiskehatt" till Millie för 20:-
Vi åt lunch och tittade runt lite och Millie lekte på en klätterställning som finns där inne.
Trevlig dag!

Sen kom vi hem och när Millie sov eftermiddagsvila sov jag också på soffan en stund :)
När pappa kom hem åt vi middag och sen åkte jag med Camilla och tränade.
Millie, pappa och farmor hade varit ute och ätit glass!

Cykeljakt

Idag har Mickan&Milo varit här. Millie har varit glad och dansat och hoppat runt här, Milo är ju alltid lugn så jag och Mickan satt också och tog det lugnt :) vi åt lite lunch och bara hängde, ut ville man inte gå i det regniga vädret :(

Millie var mycket mer intresserad av Milo denna gång, iförsig har han blivit mycket större än sist! Håller upp huvudet och skrattar massor. Millie klappade på honom och stoppade in nappen i hans mun.

Och så matade hon Musse idag

På eftermiddagen när pappa kom hem lagade vi god mat och åt. Sen tog vi en tur till cykelringen och team sportia för att spana in och testa cyklar. Men fan så dyrt det är! Ska fortsätta jaga på blocket!

När vi var i Sollentuna passade vi på att handla en naked juice bar-juice som vi skulle dela på alla tre, Millie sög i sig det mesta!

Musses nya skor

Igår fick Musse ett par av Millies gamla skor, det tyckte hon var roligt!

Idag sov Millie till sex, lite sovmorgon :) vi lät pappa sova ut lite som kom hem sent inatt och vi gick upp och lyssnade på musik och sen bakade scones till frukost.
Vi var hemma på förmiddagen. Efter Millies vila fick hon lunch och sen gick vi till centrum och bytte några storlekar på kläder till Millie. Sen tog vi bussen hem till mormor och morfar.

Idag var det bara vi tre där och morbror Roberto. Lugnt denna söndag :)
När Millie sen vaknade ville hon inte ha nån mat. Men när man är hos mormor och morfar så behöver man tydligen inte det (enligt de) för det fanns ju glass! Hhaha, ja glass var det inga problem att få i sig!
Millie och morbror lekte med musse. Oj vad Millie skrattade!

Efter att jag somnat en stund på golvet så väckte de mig och så gick vi till bussen och åkte hem.
Millie fick i sig bra med middag här hemma istället :)

väsbyfestival

Jag börjar med gårdagen:
Pappa jobbade och jag och Millie var hemma, vi tog med oss lunchen ut och åt den ute på gården. Det var mysigt!

Vi var där ettt bra tag. Millie hittade två äldre flickor i tioårsåldern som hon vinkade till, ropade på och sprang efter. Haha. Sen gick vi in och sov.
När pappa kom hem så åkte jag in till stan.

Jag och mina bröder gick till mosebacke och tog några öl. Vi fick de bästa platserna och satt där i den underbara kvällssolen och tittade ut över vackra stockholm.


Det blev några öl fler än vi tänkt och vi gick därifrån glada i hatten.
Vi åt på burger king innan vi åkte hem :)
En underbar kväll!

Idag fick jag lite sovmorgon, Millie och pappa hade varit och köpt frallor till frukost när jag gick upp :)

Efter lunch gick vi ner och spanade in väsbyfestivalen. Det var mycket folk och såå varmt! Vi tittade på söta djur, små getter, lam och en liten gris. Men Millie vågade inte klappa. Hon tyckte även att tupparna (eller vad det var) var de roligaste.
Jag köpte hem fyra påsar te och Millie fick en ballong

Vi vinkade av pappa vid stationen för han skulle iväg till gröna lund med några vänner. Kul för honom!

Millie sov eftermiddagsvila och efter lite lek och middag gick vi ner till väsbyfestivalen igen. Tittade på djuren igen, tre hästar såg vi också, och så köpte vi en munk att mumsa på :)

Sen lekte vi ute en stund innan vi gick hem.

Nationaldagen=ätardag

Idag jobbade pappa såklart så jag och Millie var lite ensamma. Men vi åkte hem till mormor och morfar och umgicks lite. Vi gick och åt pizzalunch ute i det fina vädret :)

Efter att Millie sovit vila kom pappa och hämtade oss. Vi åkte och handlade lite snabbt och sen hem.
Till middag sen gick vi och åt på kinarestaurangen. Mums! Millie vart gnällig och hade inte lust att sitta still men hon åt massor med ris, och vi festade till det med glass till efterrätt, då satt hon visst still! Jag åt självklart friterad banan med glass, jag blir lika chokad varje gång när jag kommer på hur jäkla gott detär!

Vi promenerade hem i den sköna eftermiddagssolen, så underbart det är med sommar!

storsko

Idag vaknade vi som vanligt vid fem. Millie ville ta på sig pappas skor :)

Vi softade, åt frukost och sen sov Millie morgonvila vid åtta till halv tio. Under tiden gjorde jag ugnspannkaka.

När hon vaknade packade jag med lite pannkaka och så gick vi till öppna förskolan. Vi sjöng, lekte ute på deras innegård och åt lunchen som jag packade med.
Sen stängde de tolv och då gick vi hem. Vi hann knappt vara hemma innan vi gick ut och mötte moster Cami.
Vi följde med henne till arbetsförmedlingen och när hpn var klar fick Millie sova i vagnen en stund.


Under tiden åt jag och Cami subway och så tittade vi runt på secondhanden (jag kom på nu att jag skulle köpa en ram där men det glömde jag helt bort)

Sen gick vi hem och lekte lite.
Cami åkte och jag och Millie blev själva. Vi lagade middag och åt, sen kom farmor och hämtade Millie. De gick hem till gammelfarmor och Helge. Där hade de haft det så mysigt och ätit glass och kakor och druckit saft.

De var borta i två timmar och jag satt här ensam hemma utan nått att föra, det var konstigt och tråkigt., haha.
Pappa kom hem strax innan Millie så de hann gosa lite innan Millie skulle sova.

Juste, nu klättrar Millie upp på sin stol. Där satt hon så glatt och lekte med sina frukter med benen i samma hål!

förskolebesök

Idag var vi hemma hela förmiddagen.
Vid ett gick vi till centrum och mötte Jacque&Lovine. Vi skulle gå till gunnes gård med alla som ville tillsammans med öppna förskolan.
När vi stog ute och väntade på att vi skulle gå så kännde vi hur kallt det var, det blåste, alla var gnälliga, så vi kände att vi kunde gå dit en annan dag när det var lite skönare väder. Det blev alltså inget gunnes gård.
Jag och Millie tpg bussen snabbt upp till Ringblomman istället eftersom de hade öppet hus för alla nya familjer. Vi fick lite information och olika papper med oss hem :)
Nu börjar det kännas mer verkligt att jag och Millie ska börja förskolan/jobbet snart. Konstigt... jag har vant mig så mycket vid det liv vi lever idag.

Efter vi hälsat på alla gick vi hem. Millie sov i vagnen och jag passade på att baka lite bröd hem.
Sen kom pappa hem, vi åt lite, och senare kom äver mormor och morfar hit och fikade lite.
Millie hittade mormors halsband som hon tyckte var så fint. Haha hon såg så tokig ut! Och med väskan, men hon såg så stolt ut. Hahah

måndag

Idag började dagen kl fem igen, så efter lek och frukost så sov Millie igen vid åtta. När hon vaknade fixade vi iordning oss och träffade Jacque&Lovi. Vi åt picknick ute på våran gård och lekte.

Vi sa hejdå till de och gick hem. Sen sov Millie eftermiddagsvila som jag tidigarelagt för att försöka få henne ordentligt trött till kvällen om hopp att hon ska sova längre på morgonen.
När hon vaknade åt vi en knäckemacka till mellanmål och strax efter kom pappa hem.
Vi gick och handlade en matlagningsgrädde och pappa lagade sin goda köttfärssås som jag och Millie tycker så mycket om :)

Sen har vi städat och haft oss ikväll. Millie ganska grinig men så rolig när hon går från grin till dansande och glad på en sekund!

sommar!!

Jag ligger här i soffan och är så glad över vilken underbart skön dag vi haft :)

Lite jobbigt bara att dagen började redan kl fem, för då vakna Millie och ville inte somna om.
Hon sov förmiddagsvila sen tidigt kl åtta, sov till tio. Vi lekte lite hemma, åt lite lunch innan vi gick till Ica och handlade och sen vidare hem till farmor och farfar och farbror Charlie.
Där lekte vi en stund och sen sov Millie efterrmiddagsvila i vagnen. Då solade vi och njöt av värmen :)
Millie sov nästan två timmar igen! Och när hon vaknade hade vi börjat grilla så hon fick komma och sätta sig vid bordet och mumsa på en gång.
Vi grillade hamburgare och chorizo, gott!

Sen fick Millie bada! Wiho! Hon gick nog runt i över en timma ur och i poolen, lekte och plaskade och tog en glasspaus till och med.

Vi åt glass och jordgubbar innan vi började dra oss hem.
Men det blev en tur förbi ankorna innan vi kom hem.

Jag älskar sånna här dagar, vi har verkligen njutit och haft det så skönt!

Pappa på akuen

Imorse vaknade vi som vanligt lite innan sex. Vi gick upp lite lugnt och pappa började berätta att hade ont i bröstet. Tysligen hade han fått lite ont igår vid något tillfälle. Men nu gjorde det konstant ont att han bara ville gråta. Jag och Millie satte oss och åt frukost och han ringde till vårdupplysningen. De ville skicka en ambulans men han sa att han kunde ta sig in själv men han fick inte köra sa de!
Han fick skjuts till Danderyd av mina föräldrar. Han trodde han skulle dö, att det var fel på hjärtat. Jag var ganska mycket lugnare.
Han blev direkt skickad till hjärtavdelningen och fick ekg apparat, blodprover, ultraljud och efter att allt visade jättebra värden känndes det lugnare. Han har visst fått en skada på bröstmuskelt. Han hade ju lika ont för det men han fattade ju att han inte skulle dö iallafall av det.

Millie sov när pappa kom hem. När hon vaknade åt vi lunch tillsammans och sen åkte vi till barnens hus och köpte en liten pool till Millie som hon kan få bada i hos farmor :)

Annars har vi bara varit hemma och busat och lekt, passade bra i eftermiddag när regnet vräkte ner :)

Har haft en riktigt tokig unge här hemma idag. Röjt, dansat och hoppat som en galning

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0