tråkiga rutiner

Blää för tråkiga rutiner igen, samma gamla visa. Gå upp tidigt, jobba, komma hem, äta, umgås, sova. Ibland blir jag trött på det livet. Men så är det ju helt enkelt. Alltid så tufft att inse det gång på gång efter man njutit av semester. Haha ja men så är livet.
Millie har börjat jättebra på förskolan, inget gråt alls, väldigt lugn. Hon har ju verkligen förstått att jag är där nära, vi ses ute mycket och hon måste inte vara med mig hela tiden utan leker också mycket själv, det är mysigt att få se henne också och hon verkar trivas superbra. Jobbigt eftersom jag fortfarande tror att drt bara är en tidsfråga om några veckor eller månader innan hon måste flyttas upp till en storbarnsavdelning. Men vi får njuta under tiden av lugnet :)
Millie har fått vara ledig några dagar från förskolan tillsammans med mosterCami, de har haft det mysigt tillsammans.
Jag jobbar heltid just nu och det känns skönt att fokusera bara på jobb en stund, snart börjar plugget och då blir jag lite splittrad igen.

Känns lite tråkigt att sommaren börjar ta slut nu, håller redan på att kollar runt på nätet på overall och vinterskor till Millie, haha ja fy inte långt kvar till kalla vintern. Men lite sensommar kvar! :)

sista semesterdagarna

Åh nu går semestern mot sitt slut... känns som vanligt jättetungt och jobbigt. Jag mår alltid så här när jag har haft semester och sen måste börja jobba. Är det bara jag som skulle kunna vara ledig för alltid??? Alla andra verkar sakna sina jobb, det kanske jag gör lite också, men jag är ju tusen gånger hellre hemma med min familj. Men ja så är livet....
Vi har njutit till fullo iallafall. Vi har badat så mycket, Millie börjar äntligen våga släppa loss lite mer i vattnet nu. Igår flöt hon runt själv med armpuffarna :)
På kvällen lämnade vi henne hos mormor och morfar så hon fick sova där och jag och Linus gick på bio och fick sovmorgon :)
Idag badade vi igen och hade en mysig dag med Lovine med familj.

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0