Läskigt!

Haha när vi ska gå och lägga oss nu tre timmar efter att Millie har somnat så har hon någon gång under kvällen vänt sig om själv i sömnen! 
 
Lite läskigt, de säger ju att spädbarn inte ska sova på mage... Är Millie ens ett spädbarn? Hur länge är de spädbarn?? Och bebisar har ju legat och sovit på mage i evigheter förr så det kan ju inte vara så farligt... haha jag får sova med öronen på vakt :)


Kommentarer
mormor

millie ya está grande por loq ue no hay ni un riesgo. Antes era por que ella no tenia fuerza para sacarse por ejemplo un tuto de la cara, o levantar su cabecita, esto ella ya puede hacer esto y no hya riesgo de asfixia, ahora hay que tener cuidado con otras cosas (que se de vuelta y se caiga o se pegue)
Esta grande y linda. Un besitos para todos.

2012-07-08 @ 00:47:22
Helena

Säkert står det samma sak på spanska här ovan, som jag skriver nu, men i allafall så är de spädbarn hela första året, och du och alla andra födda före -95 skulle sova på mage, så det så! Om hon klarar av att själv vända sig på mage så är det bara att gratulera, hon tränar sin motorik och koordination, och har utvecklats ett steg till. Låt henne ligga som hon vill, var inte orolig, var glad! Kramis!

2012-07-09 @ 07:10:04


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0