kryssning

Vi hade det bra på kryssningen. Det jobbiga var resan in, då stog vi i bilkö i två timmar, Millir hann skrika och somna i bilen. Efter stress och säkert tre minuter från att inte komma med båten var vi äntligen inne!
Vi hade bokat middagsbuffé på en gång när båten åkte så vi gick och åt med detsamma :)
Det var okej mat, men Millie var ganska gnällig hela den dagen och kvällen blev värre.
Men vi lyckades hålla henne vaken till nästan tio. Då fick hon sova i vagnen och vi alla satt uppe till tolv och tittade på de som dansade till dansbandsmusiken :)

Vi gick och la oss och tur hade vi för Millie sov jättebra i en egen säng i hytten. När vi vaknade vid halv åtta gick vi upp och åt god frukostbuffémed kusinerna som var uppe också :)

Millie var faktiskt på ganska bra humör så det blev en trevlig förmiddag. Vid halv ett var det sen dags för lunchbuffé. Millie åt lite snabbt och sov sen. Då kunde jag och Linus slappna av och äta i lugn och ro :) efter det softade vi runt på båten, spelade, lekte med kusinerna, satt ute i solen och shoppade på taxfreen, Millie fick nya snyggskor :)

Vi kom tillbaka till Stockholm vid halv fyra och då åkte vi hem. Hälsade på farmor och farfar, åt middag och mös hemma.

Idag tog vi det lugnt på morgonen. Millie kan fortfarande vara ganska gnällig till och från men hon har hittat en ny favoritsak som får henne lugn och på bättre humör, nämligen att titta på teletubies, det älskar hon nuförtiden!
Vi gick ut och lekte på gården med Lovine, Jacque och Micke innan vi åkte ner och tittade om det fanns något kvar på barnens hus, men det gjorde det knappt. Så vi åkte hem och tog en skön och lång sovvila efter lunchen.
När vi vaknat åkte vi hem till Lovine med familj :) vi fikade och barnen lekte.

Ikväll var vi hemma, Millie åt massor med mat, hon ääälskar skinksås!
Sen gick jag ut på en promenad och nu när Millie sover ska vi titta på film och mysa :)


Kommentarer
Helena

Vi har varit med om det där, var det i fredags ni åkte? Vi åkte bil in till båten en fredag förra sommaren, det gör vi aldrig mer om. Vi kom knappt med båten och det tog över två timmar in med bilen. Däremot är det himla skönt att ha bilen där när man ska hem sen, men vi lärde oss att undvika bilen in på fredagar. Tur att ni kom med och fick en trevlig resa! Kramisar!

Svar: Ja precis det var ju en fredag eftermiddag. Vi gör nog inte heller om det!! Men jo det var ju skönt att ha den där och snabbt kunna åka hem :) kram på dig Helena!
Michelle

2013-08-25 @ 21:57:39


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0