ensamt

Nu när livet har fått sina vanliga rutiner igen känner jag mig väldigt ensam när jag varit så van att ha Karen här när vi vaknat och hela dagen lång tills vi sagt godnatt och släcker lamporna.
Det känns faktiskt tomt här om dagarna när det bara är jag och Millie, jag mest längtar tills vi får träffa vänner och tills pappa kommer hem.
Jag är inte den personen som gillar att vara ensam så mycket så det är tur ändå att jag har gosMillie här hemma, men hon är en riktig tjurbomb ibland med sina gråtatacker!

Idag har vi iallafall träffat våra älskade vänner Jacqueline och Lovine efter så lång tid. Vi ses ju i vanliga fall minst en gång i veckan så lite abstinens hade vi :)
Tjejerna var så söta och lekte i Millies rum. När de sen skulle sova tog vi en skön promenad medans de sov i vagnarna.

Sötisarna höll varanda i handen när vi gick, och Millie med sina solbrillor haha :)

Sen kom vi hem igen, åt och lekte. Båda blev ganska griniga tillslut så vi sa hejdå och så åkte de hem.

När pappa kom hem sen åt vi middag. Jag åkte och tränade med Camilla och Millie åkte med pappa på ärenden och sen åt de hallon hemma hos farmor :)

Millies nya bord och stolar som vi köpte tillsammans med mormorKaren på IKEA här om dagen. Super mysigt, hon verkar tycka om det. Och både när kusinerna var här och lekte igår och med Lovine idag så har de suttit där och lekt och ätit låtsasfrukter :)


Kommentarer
mamma/mormor Karen

Hola mi Niña, te mando un tremendo beso cruzando todo el mar para que llegue a ti, Linus y la pequeña Millie.
Las extraño muchísimo, las adoro y vuelvo una y otra vez a esa sensación de tenerlas tan cerquita pero tan lejos.
No se si esto que escribo llegue a destino, por que una vez dejó de funcionar y yo deje de escribir, lo que no significa que no vea las imágenes y me entere a través de este bello espacio que has creado, de ustedes. Las amo mucho, mucho y las pienso constantemente.

2013-07-19 @ 17:28:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mitt liv med min älskade familj

Välkomna till min blogg som handlar om min vardag med min underbara lilla familj.

RSS 2.0